Yhteisen vapaapäivän viettoon

Ihanaa huomenta blogimaailmaan!

Täällä on kiva päivä alkamaisillaan: mies päätti alkuviikosta pitää keskellä viikkoa yhden ylimääräisen vapaapäivän ja se päivä koitti tänään. Päätin jo illalla ”juhlistaa” tätä jotenkin ja suuntasimme päivälliselle Kalajoelle! Ruokailun jälkeen kiertelimme Hiekkasärkillä rattaiden kera, mutta sen verran viileä tuuli oli, että kovin pitkää kävelylenkkiä emme viitsineet tehdä. Kävimme samalla pyörähtämässä loma-asuntomessuilla: niin ihania taloja, joita toissakesäisessä Loma-asuntomessut: yleiskatsaus -postauksessani aikoinaan näkyikin.

Särkille oli ilmestynyt myös kiva liikennepuisto, jossa kävimme hieman huristelemassa. Tai siinähän kävi niin, että poika jäi viereen katsomaan, kun isänsä ajoi sähkörekalla pienen pätkän :D. Poika halusi mieluiten kävellä, joten niinpä me kävelimme kävelyteitä pitkin suojateiden yli aina bensa-asemalle asti ja heti kun otin pistoolin käteeni, oli tankille jonoa, heh! Pienen bensatyttöpestini jälkeen suuntasimme sitten takaisin kotiin. Tämä liikennepuisto oli mielestämme oikein kiva ja sitä pyörittävä tyttö hirmuisen ystävällinen, mutta lipunosto viereisestä Safaritalosta jäi kyllä mieleeni harmillisen negatiivisena kokemuksena. Enpä muista yhtä huonoa (= töykeää, epäkohteliasta, näsäviisasta) asiakaspalvelua ennen saaneeni! Toivottavasti tämä mies on pirteämpi ja ystävällisempi kesäkauden kunnolla startatessa ja turistien Särkille suunnatessa :). 

kalajoki

hiekkasärkät

Meillä on tänään ohjelmassa pientä pihahommaa, mutta myöskin pojalle mieluisia juttuja. Ajattelimme nimittäin käydä eläinpuistossa sekä vohvelikahvilassa ensimmäistä kertaa tälle kesälle. Mutta nyt suuntaan tästä muiden seuraan aamupalalle. Ihanaa päivää teillekin!

P.S. Nespresson kahvikonearvontaani ehtii osallistua vielä tämän päivän ajan!

Comments

  1. Ulriika
    15.6.2016 / 09:37

    Hei, hauska lukea teidän kalajoen reissusta. Nimittäin minä vakiolukijasi olen perheen kans mökkilomalla kalajoella ja kävimme myös lasten kanssa liikennepuistossa. Se oli kyllä tosi kiva paikka, lapset ja aikuiset tykkäsivät :) Ihanaa yhteistä vapaapäivää teidän perheelle!

    • 16.6.2016 / 11:45

      Kiitos ja oi, kiva kuulla! Kalajoki on aivan ihana kesäpaikka, etenkin Hiekkasärkät :). Mukavaa lomanjatkoa teille, Ulriika!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.