Oma kahvikone

Eilen puoliltaöin päättyi Nespresson kahvikonearvontani ja pääsinkin arpomaan voittajan heti tässä aamupäivällä, jotta ette joudu turhan pitkään jännittämään! :) Muutama kommentti saapui arvonta-ajan jo umpeuduttua, joten niitä ei kommenttien joukossa sen vuoksi näy. Lähes kolmensadan osallistujan joukosta random.org valitsi voittajaksi alkupään kommenteista yhdeksännen. Jokunen kommentti oli eksynyt mukaan vastaa-toiminnolla, mutta siirsin kommentit saapumisjärjestykseensä, jolloin jokainen sai oikean arpanumeron. Näin ollen yhdeksäntenä kommenttina oli seuraava:

Tanja

Kyllä Presidentti tumma paahto on parasta ja aamulla varsinkin kerman kanssa tottakai :)

Onnea Tanja uudesta Lattissima Touch -kahvikoneesta! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia. Kiitokset kaikille osallistumisestanne! Ilokseni voin kertoa, että seuraava arvonta starttaa vielä tällä viikolla… ;)

kahvihetkiä

Oma kahvikone on kyllä ♥ ja tässäpäs näkyykin muutama oma kahvihetkeni. Joskus tien päällä, mutta useimmiten onneksi kotona, omassa kotikahvilassani. Ajattelin tässä seuraavaksi tarttua päivän tehtävälistaan, mutta ensimmäiseksi täytyy kyllä hurauttaa kahvi, kun tuli näitä kuviakin selailtua… 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.