Suojaa surffailusi (+ arvonta)

[conversionpixel campaign=’F-Secure’ title=’Suojaa surffailusi (+ arvonta)’][mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Indiedays & F-Secure

Kuinka ihanaa ja ennen kaikkea helppoa onkaan, kun nykyään niin monen asian voi hoitaa kotoa käsin; vaikka sohvalla makoillessa! Voi vain huoletta keskittyä siihen kaikkeen ihanaan ja mukavaan, surffailla ja shoppailla rennosti (vaikka ennen saunaa) ja säästää sekä aikaa että vaivaa. Näitä asioita mietin tässä Indiedaysin ja F-Securen kampanjassa ja niistä ajattelin kertoa hieman enemmän teillekin!

Käsi ylös, jos kuulut kanssani samaan kastiin: nautit kovasti edellämainituista elämää helpottavista tekijöistä (esim. shoppailusta verkossa, verkkopankkiasioinnista jne.), mutta et ole juuri sen kummemmin uhrannut ajatuksiasi turvallisuusasioille? Ehkä vain siitä syystä, kun ne tuntuvat niin vaikeilta ja suoraan sanottuna ehkä hieman tylsiltäkin asioilta – sellaisilta, jotka on helppo lykätä vaikka sille puolisolle… Ne tuntuvat usein jo etukäteen ajateltuinakin niin vaikeaselkoisilta, että niihin ei kiinnosta alkaa edes perehtymään. Nyt voin luvata, että tähän on olemassa toinenkin tie ja sen vaivattoman tien nimi on F-Secure SAFE.

fsecure

Ei kuule tarvita mitään nörttejä tähän hommaan! Tuo käsissäni oleva erittäin kevyt pahvikotelo sisältää kaiken tarvittavan, jotta saat laitteesi turvaan viruksia ja tietoturvauhkia vastaan. Näin voit jatkossakin huoletta surffailla netissä, tehdä verkko-ostoksia, katsella videoita, kuunnella musiikkia jne. Olkoonkin niitä tylsemmänpuoleisia asioita, mutta erittäin tuikitärkeitä! Turhan usein myös sellaisia, että niiden pariin herää kunnolla vasta sitten, kun vahinko on jo päässyt tapahtumaan. Se ei kannata, etenkin, kun asian voi hoitaa kuntoon vaivattomasti jo etukäteen! Sillä kukapa ei haluaisi pitää laitteistaan huolta ja nauttia näistä elämää helpottavista pienistä askareista jatkossakin – ilman huolta esim. siitä, että omat luottokorttitiedot joutuvat vääriin käsiin. Sillä faktahan on, että ei tuolla netissä ilman suojaa surffatessa todellakaan turvassa ole. Otetaan esimerkiksi luottokorttitietovarkaudet; niistä suurin osa tapahtuu nimenomaan netissä, esimerkiksi verkkokaupan ostotilanteessa, jossa siirrytään palvelusta verkkopankkiin. Tuttu paikka minulle, entä sinulle? Toihan se selvää mielenrauhaa, kun F-Secure SAFEn asentamisen jälkeen käytin ensimmäistä kertaa verkkopankkia ja ruudun yläosassa käväisi tämä turvatiedote:

safe

Kuten jo mainitsinkin, tämä suomalaisen F-Securen SAFE-palvelu on todella vaivaton ottaa käyttöön. Postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä pahvikotelo sisältää helpot ohjeet palvelun käyttöönottoon. Tarvitset vain nimen, sähköpostiosoitteen ja salasanan, jonka jälkeen pääset syöttämään kotelosta löytämäsi koodin palveluun ja ta-daa, se alkaa olla siinä! Tuon jälkeen vielä muutama klikkaus, jonka jälkeen kone asentaa palvelun. Tämä kaikki tapahtuu melkoisen nopeasti ja ruudulle tulee koko ajan selkeät ohjeet, mitä täytyy seuraavaksi painaa eli kuten sanoin: kummoistakaan nörttiä ei tähän hommaan tarvita! Tässä minun asennusoperaatiossani hikoili ainoastaan mies, joka joutui valokuvaajan rooliin! :D

042

Tämä minun F-Secure SAFE -pakkaus riittää suojaamaan kolme laitetta eli asensin sen myös tabletilleni ja puhelimeeni. Se onnistui nopeasti Lisää laite -toiminnolla. Kätevää, kun jokaiseen laitteeseen ei tarvitse erikseen tietoturvaohjelmia asennella, vaan SAFE-palvelun avulla saa suojattua kaikki päätelaitteet samalla koodilla.

008

Nyt myös kaikilla teillä blogini lukijoilla on mahdollisuus saada tämä palvelu käyttöön neljäksi kuukaudeksi veloituksetta. Tämän ilmaisen käyttöjakson saatte käyttöönne F-Securen sivuilta täältä – sieltä löydätte ohjeet ja tarvittavan lomakkeen, jolla pääsette palvelua testaamaan. Suosittelen hyödyntämään nämä ilmaiset kuukaudet ja tutustumaan palveluun!

Lukijakilpailu

Kahdelle teistä on tarjolla pidempääkin käyttöjaksoa! Arvon nimittäin kaikkien tämän postauksen kommenttiboxiin viestinsä jättäneiden kesken kaksi vuoden mittaista tuotepakettia. Vastaa osallistumiskommentissasi kysymykseen Miksi juuri sinä tarvitsisit F-Secure SAFEn vuodeksi?, niin olet mukana arvonnassa. Muista jättää sekä nimi/nimimerkki että sähköpostiosoite, josta sinut vaivatta tavoittaa. Arvonta päättyy 22.6. klo 23.59. Leppoisaa sunnuntaipäivää! Arvonta on päättynyt.

Comments

 1. 19.6.2016 / 11:15

  Tarvitsisin vuodeksi F-Secure Safen,koska en ole itse saanut aikaiseksi hankittua laitteilleni suojaa.

 2. Miuku
  19.6.2016 / 11:23

  Aivan kamalaa, jos meille iskisi koneeseen joku virus!! Sinne menisi kaikki lasten vauva-ajan valokuvat ja muut tärkeät… Koskaan ei niitä saisi enää takaisin, tänmöinen tarvittaisiin ehdottomasti! Rahareikiä lapsiperheessä riittää muutenkin, pieni helpotus ilmaisella vuoden jaksolla olisi ihana! :)

 3. Jenna O
  19.6.2016 / 12:08

  Mulla on tässä enää viikko suojausta jäljellä ja noloa mutta totta, on puhelimeni ja tablettini täysin vailla tietoturvaa. Nykymaailmassa se on ehdottoman tärkeä ja olisi hyvä saada ne kuntoon!

 4. Minna
  19.6.2016 / 13:13

  Tabletissa ja puhelimessa ei oletällä hetkellä mitään suojausta, tietokoneessa on joku miehen asentama ohjelma. Tuollainen helposti asennettava olisi hyvä, kun en mitään itse noista ymmärrä (eikä se mieskään…), enkä jaksa perehtyäkään.

 5. Päivikki
  19.6.2016 / 14:05

  Noloa myöntää, mutta tietoturva-asiat on puutteellisia kun tuntuu olevan liian vaikeita jotta niihin tutustuisi. Olisi kyllä hienoa saada ne kuntoon kerralla ja vielä näin helposti.

 6. Päivi
  19.6.2016 / 14:27

  Tarvitsisin ehdottomasti tämän suojan, kun pyrin hoitamaan tällaiset asiat kotona itse, kun miehellä on työnpuolesta kaikki tarvittava turva.

 7. Nelliina
  19.6.2016 / 14:32

  Noloa sanoa, mutta tietoturva-asioissa olis mulla petraamista.Siksi arvontavoitto olis tärkeä.

 8. Miia
  19.6.2016 / 16:17

  Tarvitsisin suojaa, koska käytän internettiä päivittäin (esimerkiksi pankkipalvelut) ja tietoturva-asioissa olisi parantamisen varaa. Hyvä suoja luo turvallisuutta.

 9. Lottta
  19.6.2016 / 16:30

  Kannettavassa tietokoneessa mulla on virussuoja, mutta tabletti sekä kännykkä ovat jääneet vaille suojaa. Asia olisi syytä korjata pian, kun itseasiassa käytän sekä puhelinta että tablettia enemmän kuin konetta…

 10. Hippu
  19.6.2016 / 18:07

  Operaattorin vaihdossa meni suojaus, ilmaisversiota käytössä tällä hetkellä.. eli tarvetta olisi

 11. Paula Riionheimo
  19.6.2016 / 18:38

  Olen suojaa vailla, joten olisi niin passeli nimipäivälahja, joka on 22.6.

 12. Marika
  19.6.2016 / 19:45

  Olemme juuri hankkimassa uutta läppäriä ja tämän avulla voisimme ottaa koneen turvallisin mielin käyttöön :)

 13. Essi
  19.6.2016 / 19:50

  Noh, täällähän on yritetty porskutella jo pitemmän aikaa ilmaisohjelmien turvin, koska en ole raaskinut parempia ostaa.

 14. Jasmiina
  19.6.2016 / 20:12

  Suojalle olisi tarvetta, koska läppärilläni on useita käyttäjiä :)

 15. 19.6.2016 / 21:41

  Olen niin tumpelo tietokoneen kanssa, että tarvitsisin juuri tuollaista turvaa, muuten voisi kaikki kuvat esim kadota.

 16. Miisukka
  20.6.2016 / 08:09

  F-Securen käyttöoikeus vanhentunut, uudelle olisi useita laitteita.

 17. Suvi
  20.6.2016 / 12:01

  Meillä on kyllä kaikki laitteet suojaamatta, niin tietokone, puhelin kuin tablettikin ja tosi paljon tulee verkkopankkia käytettyä puhelimellakin ja tehtyä verkkotilauksia, siksi tulisi todella tarpeeseen :)

 18. Liisa
  20.6.2016 / 16:19

  Oi, tämä olisikin tosi tärkeä ja tarpeellinen. Turhan vähän tulee kiinnitettyä näihin tietoturva-asioihin huomiota.

 19. Jenni
  20.6.2016 / 23:38

  Teen ostoksia paljon netissä, joten ehdottomasti pitäisi suojata laitteet :)

 20. Iita
  21.6.2016 / 07:21

  Tämähän tuli kuin tilauksesta!
  Eilen kun maksoin verkkopankissa laskuja kone ilmoitti, että entinen suojaus on loppu. Hoidan koneellani kuuden ihmisen asioita, joten laittaa miettimään…
  En pidä jännittävästä elämästä tässä mielessä, joten suojaus on pakko hommata.

 21. Marita
  21.6.2016 / 22:56

  Meille tarvis just tommosen, jonka voi asentaa myös tablettiin ja puhelimeenkin!

 22. Anna
  22.6.2016 / 15:04

  Kätevältä vaikuttaa! Tulisi meillekin tarpeeseen, meinaa olla vähän retuperällä nämä asiat, ja plussaa tosiaan että voisi asentaa kolmeen laitteeseen.

 23. 22.6.2016 / 20:30

  Häpeäkseni joudun myöntämään, että tämä voitto tulisi kyllä tarpeeseen ja kovasti. Olen kuin kopio kuvailustasi, niin epä-nörtti kun olla ja voi ja lisäksi niin vaan perusteellisen laiska suojaamaan tietokonettani. Rehellisesti sanottuna, minulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä, onko koneeni tällä hetkellä lainkaan suojattuna. Ja sieltä löytyy kuitenkin KAIKKI valokuvani (tiedän, taas yksi iso miinus merkki) ja korvaamaton määrä muistoja kätkeytyy niihin. Ihan alkaa itkettämään, kun ajattelenkin miten ”helposti” voisin nuo kaikki tärkeät muistot menettää taivaan tuuliin. Nyt kun asiaa tarkemmin tarkastelen, minun on lähes pakko voittaa tämä arvonta! :D <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.