Veljeä ja kummisetää juhlimassa

Jo joutui armas aika… Tämän kauniin Suvivirren sain kuulla tänään monen vuoden tauon jälkeen koulun ”kevätjuhlassa”. Hieman täytyi nieleskellä, oli niin erityinen tilaisuus veljeni elämässä. Suuntasimme nimittäin aamulla ammattikorkeaan: minä, poikani, vanhempani sekä veljeni. Veljeni valmistui tänään kemiantekniikan insinööriksi ja sitä juhlimme pienimuotoisesti jo tänään käymällä syömässä koko porukan kera. Puolisot puuttuivat, sillä sekä mieheni että veljeni tyttöystävä olivat töissä. Mutta koko porukalla juhlitaan vielä juhannuksena ja viralliset valmistujaiset juhlineen päivineen veljeni pitää ensi kuussa. Meillä onkin tiedossa monenlaisia juhlia tänä kesänä, mikäs sen mukavampaa! 

Tilasin pojalle kuukausi takaperin kesävaatteita ja samaan tilaukseen lisäsin myös hieman juhlavampaa vaatetusta: ihanat pellavaiset, meleeratun harmaat housut ruskealla punosvyöllä, lyhythihaisen valkoisen juhlapaidan sekä vaaleansinisen liivin. Merihenkisen sinivalkoiset kengät sopivat asuun kuin nakutettu, samoin aiemmin talvella ostamani valkoinen neuletakki. Neuletakkia vielä tarvitaan, sen verran viileä tuuli on tänäänkin. Näille vaatteille tulee käyttöä myös ensi kuun kesähäissä ja veljeni varsinaisissa valmistujaisjuhlissa. Huomennakin juhlitaan veljeäni; hän kun täyttää huomenna 25! 

valmistujaiset

Minulla ei ollut kameraa koululla mukana, mutta kännykällä sain ikuistettua muutamia kuvia veljestäni yhdessä kummipoikansa kanssa. M on veljelleni kaikki kaikessa, samoin kuin meille kaikille muillekin ♥. Joskus ihan pysähdyn miettimään, kuinka ihanaa, arvokasta ja sydäntälämmittävää onkaan, että poikani ympärillä on niin paljon häntä yli kaiken rakastavia ihmisiä. Valtava rikkaus ja voimavara elämässä!

Olen niin ylpeä pikkuveljestäni, joka on löytänyt itseään kiinnostavan alan, valmistui hienoin paperein (opinnäytetyö siskon tapaan arvosanalla kiitettävä 5 ;)) ja on koulutustaan vastaavassa työssä. Onnea vielä ja valtavasti lämpimiä onnenhetkiä myös tulevaisuuteesi! ♥  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.