Pieni jalkapalloilijani mun

[mittaustagi] [conversionpixel campaign=’LiberoFootball’ title=’Pieni jalkapalloilijani’]

Kaupallinen yhteistyö: Indiedays, Blogirinki Media & Libero

Meidän pieni poikamme on aina ollut hirmuisen kiinnostunut palloista. Jos mentiin kyläpaikkaan, jossa oli autoja, traktoreita, kirjoja, nukkeja ja palloja, hän valitsi käteensä poikkeuksetta pallon – ihan vauvasta saakka. Sen hän nykyäänkin bongaa ensimmäisenä, tilassa kuin tilassa. Pallo oli myös ensimmäisiä sanoja, jotka hän oppi sanomaan. Muistan myös elävästi sen illan, kun hän iltapalalla ollessamme osoitti eräästä merirosvokirjasta yöpöydän alla nököttävää jalkapalloa sanoen tuon koko sanan hitaasti, mutta niin selvästi: jal-ka-pal-lo! Ja minä hihkuin innoissani, että kyllä, se on jalkapallo! Ei pelkkä pallo! Tässä hänen jalkapallotarinaansa lyhyesti, mutta se saa jatkoa tässä yhteistyökampanjassa, johon lähdin Indiedaysin, Blogirinki Median sekä Liberon kanssa. 

futis

pelaaja

Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun kysyttiin, löytyykö meiltä innostusta jalkapalloon – sitähän löytyy! Kun lähdemme kotoa johonkin, kuuluu eteisessä sanat pallo mukaan… Autoni takapenkin jalkatila on aikamoinen varasto, mutta eniten sieltä taitaa löytyä palloja. Pakko tässä samassa yhteydessä kertoa tämä eräs viimeviikkoinen unenikin, jonka jo vanhemmillenikin jaoin :D. Näin nimittäin unta, että poliisi pysäytti minut ja antoi varoituksen, koska autossani oli liikaa irtotavaraa – auton sisällä lentelevät pallot voivat aiheuttaa vaaratilanteita, sanoi herra konstaapeli! Että tällaisiin tilanteisiin sitä tämän pienen jalkapallofanin kanssa joutuu, unessa tai tosielämässä, hahah!

Tämän Liberon kampanjan teemana on Stars of tomorrow eli Huomisen tähdet. Nyt kun on käynnissä jalkapallon EM-kisat, ei tuolta lajilta kykene perheemme isompikaan mies välttymään… En tiedä, oletteko jo huomanneet, mutta samaisten kisojen kunniaksi myös Liberon vaippapakkaukset ovat saaneet uudenlaisen ulkoasun. Tätä hauskaa yksityiskohtaa on nähtävissä sekä Comfort– että UP&GO-vaipoissa; myös itse vaipat ovat EM-kisahenkisiä ja niitä koristavat mm. Suomen liput!

libero vaipat

Näihin erikoisvaippoihin liittyy kiva keräilykampanja: kun saat kasaan 10 kpl pakkauksissa esiintyvää koodia, voit tilata näissä kuvissa poikani päällä näkyvän hienon peliasun! Aikuisten koossa näitä ei valitettavasti ole saatavilla :D, mutta kokoja löytyy aina 86-98 cm väliltä. Kivana yksityiskohtana vielä se, että asun voi tilata lapsen etunimellä, joka sitten koristaa paidan selkämystä! Ihan ylisöpöä ♥, puhumattakaan siitä, kuinka kiva muisto tuosta pelipaidasta jää.

vaipat

Pojallani on päällään asu, jossa on kokomerkintänä 86/92 cm ja se on tälle noin 93-senttiselle mussukalle juuri sopiva. 

libero

liberovaipat

Veikkaan, että sinusta tulee isona hoitoalalla työskentelevä, jalkapalloa pelaava hymypoika.”, kirjoitti kummitäti M:lle hänen toisena syntymäpäivänään viime kuussa. Kummitäti – voit hyvinkin olla oikeassa! ♥

football

P.S. En nyt mene vannomaan, mutta voipi olla, että vaatii ehkä aavistuksen vielä treeniä tuossa yksityiskohdassa, että palloa ei saa kuljettaa kädessä :D. 

Comments

 1. 22.6.2016 / 10:17

  Onpas M kasvanut hurjasti! Ihana pieni jalkapalloilija.

 2. Nimetön
  22.6.2016 / 10:36

  En erityisemmin välitä jalkapallosta ja nuo EM-kisatkin alkaa jo kyllästyttää. Mutta teidän pieni jalkapalloilijanne sulattaa täysin sydämeni. Vapise Messi, Kokkolasta saapuu kohta Pikku-M! Oikein mukavaa juhannusta koko perheelle :)

  • 22.6.2016 / 22:25

   Voi tämä oli niin ihanasti sanottu, sydämeni pohjasta Sinua kiitän ♥. Oletkohan sinä se sama, joka aiemminkin niin ihanasti olet pojastani kirjoitellut… :)
   Ihanaa juhannusta sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.