F-Secure SAFE – voittajat

Hyvää huomenta!

Arvontakone (random.org) on jälleen hurissut ja arponut osallistujien keskuudesta kaksi voittajaa – kiitokset osallistuneille! Eli kyseessähän oli Suojaa surffailusi (+ arvonta) -postaukseni, jossa pääsin arpomaan teille kaksi vuoden mittaista F-Secure SAFE-tuotepakettia. Arpaonni osui seuraaviin kommentteihin:

Liisa

Oi, tämä olisikin tosi tärkeä ja tarpeellinen. Turhan vähän tulee kiinnitettyä näihin tietoturva-asioihin huomiota.

Jenna O

Mulla on tässä enää viikko suojausta jäljellä ja noloa mutta totta, on puhelimeni ja tablettini täysin vailla tietoturvaa. Nykymaailmassa se on ehdottoman tärkeä ja olisi hyvä saada ne kuntoon!

fsecure

Tarkkailkaahan sähköpostianne, sillä lähden näpyttelemään teille voittoviestejä ihan tuota pikaa. Sen jälkeen suuntaamme pojan kanssa kaupungille ystäviä tapaamaan. Palaan vielä tänään päivän varsinaisen postauksen kera, joten siihen asti moi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.