Kurkistus kesäolohuoneeseemme

Kaupallinen yhteistyö: VM-Carpet

Nyt kurkistetaan meidän lasitetun terassin tämänhetkiseen ilmeeseen! 

064

058

Mainitsin jossain alkukesän postauksessa, että terassillamme on yksi juttu, johon kaipailisin vinkkejänne. Tämä juttu on tuo terassin päätyseinä, joka näyttää aina silloin tällöin silmissäni turhan paljaalta. Jos joskus haluaisin siihen jotain laittaa, niin mitähän se voisi olla? Jotkin pienet hyllyt näyttävät turhankin pieniltä, sillä seinällä on korkeutta lähes viisi metriä. 

036

Olenkin saanut terassillamme olevista matoista muutaman kyselyn ja kyseessä on siis blogiyhteistyön myötä meille saapuneet VM-Carpetin Sade-matot. Tämän kyseisen maton on suunnitellut Liina Blom ja matto soveltuu juurikin kosteisiin tiloihin, myös keittiöön ja eteiseen. Ihastuin matossa sen suht vaaleaan yleisilmeeseen, vaikka matto mustavalkoinen onkin (mattoa on kyllä saatavilla myös beigenä ja harmaana versiona). Maton musta kanttaus tuo sille kivan särmän ilmeen! 

054

Käyttökokemusta näille matoille on meillä ehtinyt kertymään parin kuukauden verran ja ajattelinkin kertoa niistä tässä samalla hieman. Ensinnäkin iso plussa siitä, että matto pysyy todella hyvin paikoillaan eli pohjansa ansiosta matto ei liu’u kiireisenkään askeleen alla. Maton pinta on polypropeenia eli oikein ihanteellinen esim. keittiöön tai terassille, jossa myös syödään ja sotkua syntyy. Erittäin helppo pitää puhtaana! Pyyhkäisy kostella liinalla ja se on siinä. Matto tuntuu hieman viileältä jalan alla, mikä on kesällä kiva juttu, mutta talvella voi tulla vilu, jos terassilla käväisee pelkissä villasukissa. 

terassi

Viime kesänä terassisohvamme oli terassilla kolmen istuttavana sohvaversiona ja sohvaa vastapäätä olivat nojatuolit. Nyt tein niin, että jätin nojatuolit tuonne terassin päätyyn ja otin sohvasta neljännenkin palasen käyttöön. Ne asettelin toisiaan vastapäätä pareittain eli kahden istuttavina sohvina. Tuli aika kiva, mutta myös aika tumma ilme… Kaipaan niin niitä valkoisia päällisiä noiden haalistuneiden harmaiden tilalle! Mies ei innostunut, vaan oli sitä mieltä, että valkoiset päälliset likaantuisivat aina esim. talvivarastoinnin myötä. Mutta jos niitä säilöisi lasiterassilla talvisinkin? Täytyy miettiä, jos vielä tämä kesä mentäisiin näillä haalistuneilla versioilla ja tilattaisiin heti ensi kesän alussa ne valkoiset päälliset. Ilme raikastuisi ihanasti! Ja kun en sisällekään sitä valkoista sohvaa ole hankkimassa, niin saisin sen sitten ikään kuin tämän terassisohvan kautta… :)

024

062

Tiedän, että näin kuvissa ne haalistumat eivät kunnolla näy, mutta paikan päällä tilanne on toinen!

033

Meillä on ollut täysin aiemmista vuosista poikkeava juhannus, mutta millä tavalla, siitä kerron teille myöhemmin! :)

Comments

 1. Kikka
  26.6.2016 / 21:00

  Moi!
  Mikä on tuo on ihana kulmikas valkoinen,erittäin suoralinjainen kukkaruukku?:) Olemme pitkään etsineet vastaavaa,mutta mistään ei ole tullut vastaan ja nyt sinulla vilahtaa sellainen blogissasi! Tiedätkö saako sitä myös mustana ja mitä matskua se on?

  • 26.6.2016 / 22:04

   Moi Kikka!
   Kumpaakohan valkoista kulmikasta tarkoitat… Mutta muistaakseni molemmat on Bauhausista ja ovat jonkinmoista muovia. En tiedä, saako näitä mustina. Tuossa täysin neliön muotoisessa on rullat alla. Olen ostanut ne muutamia vuosia sitten :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.