Menneitä juhannuspäiviä

mansikat

Selailin muutaman viime vuoden juhannuskuviani ja juhannuspostauksiani. Hassua, miten ilman blogia saattaa unohtaa, missä milloinkin vietti juhannusta! Tai viime vuosina se on mennyt siten, että olemme olleet miehen vanhempien mökillä joko juhannusaaton tai -päivän ja vastaavasti sitten toisen päivän vanhempieni luona. Mutta yksityiskohdat unohtuisivat ilman päiväkirjamaista blogiani! Kuten esimerkiksi poikamme hurmaavat juhannuskiehkurat Meidän perhejuhannus -postauksestani vuoden takaa. 

157-860x573

jälkiruoka

117-860x573

0143

syreeni

koiranputki

Mm. tällaisia juhannuspäiviä on tullut viime vuosina vietettyä. Koivunoksia & kuohuvaa, mansikoita & syreeninkukkasia. Enpä muuten tiennyt, että syreeninkukkia voi syödäkin! Aina oppii uutta… Onko teillä kokemusta syreeninkukkasista leipomuksissa tai vastaavissa? Mukavaa sunnuntaipäivää – se on täällä aika shoppailuntäyteinen;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.