Kaksi mielihalua

Mahtavan aurinkoista tiistaita!

Kylläpäs tuo auringonpaiste vaikuttaa kivalla tavalla ja kotielämäkin alkaa taas pikkuhiljaa maistumaan: hitaasti, mutta varmasti. Tämä päivä kun starttasi, huomasin, että mulla on kaksi vahvaa mielihalua: haluan kotiin pionikimpun (juhannusmatkamme aikana nuupahtaneen tilalle) ja haluan maalata ison taulun! Kumpikin ihan toteutettavissa eli ei sentään mitään mahdottomia toiveita ja kumpikin kätevästi kotona viihtyvyyttä kasvattavia tekijöitä. Mistähän Kokkolasta löytyisi tukevaa ja melko laadukasta canvaspohjaa? Mitään satasta en siitä ajatellut maksaa, sillä taulu voi mennä ihan pipariksi, mutta kehysrungon tulee kuitenkin olla suora. Mutkaisiakin kun on vastaan tullut!

Nämä molemmat mielihaluni löytyvät myös tämän seuraavan kodin kuvista, hauska sattuma!

SFD54C0C8A5885E4C88B0605D4522FC4297

SFD59A48CA5D45B4BC2B2D483464E90D8FD

Tosin ihan tuollainen taulu mulla ei ollut mielessäni kuin mikä tämän olohuoneen seinällä roikkuu. Aika helppo muuten toteuttaa tämän kuvien kaltainen – ainakin se siltä äkkiseltään vaikuttaa, mutta usein olen huomannut, että maalaamaan ryhtyessäni jokin helpolta näyttävä toteutus onkin käytännössä jotain ihan muuta!

SFDC7C2F75398EB41C191E357650589D488

Omaan tauluuni haaveilen seuraavia sävyjä: valkoista, harmaata, beigeä, nudea, persikkaa, kahta eri vaaleanpunaisen sävyä, vähän keltaistakin… Niin ja ehkä petroolinsinistä tai sitten mustaa pari ripausta. Miten sen sitten saisi näyttämään sellaiselta, että sen haluaisi ripustaa ihan seinällekin asti, on taas toinen juttu :D. Mutta jotain tällaista meidän olohuoneen seinän yksi kohta selvästi kaipaa; juuri näitä sävyjä isossa taulussa!

taulu

SFD90B90DDF2BB744DE8E30705490B6C9F7

Nyt tartun päivän työlistaan! Se onkin melkoisen pitkä, kun on tullut kolme päivää lomailtua… 

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

  1. 28.6.2016 / 21:00

    Onpas huikea koti kuvissa! Mun tekisi kanssa mieli maalata sellainen iso taulu sohvan päälle. Värit ja tyylikin on jo mielessä, mutta vielä en ole tehnyt mitään toteutuksen suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.