Uuden kaulakorun omistaja

Heipä hei Te ja uusi kesäviikko!

Minun oli tarkoitus suorittaa MioSa. designin kaulakoruarvonta jo eilen illalla, mutta kerta kaikkiaan laiskotti niin, etten edes avannut konetta. Sen sijaan loin tunnukset HBO Nordiciin ja aloin selailemaan sarjatarjontaa! Nyt kun ikisuosikkiani Emmerdalea tulee kesän ajan vain yksi jakso päivässä, ehdin välillä katselemaan jotain toistakin sarjaa. Päätin, että niin valtavasti kehuttu The Affair täytyy tsekata ja katsoinkin eilen ensimmäisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa! Ainakin sen verran ehti jo mielenkiinto herätä, että tänään täytyy taas katsoa jakso tai pari :P. Oletteko te jo nähneet kyseisen sarjan?

Mutta siis, vaikka arvonta siirtyikin tälle päivälle niin ei hätää – päivä se on tänäänkin ja hyvää luonnollisesti kannattaa odottaa! Kiitokset teille, jotka kaulakorun arvontaan osallistuitte. Random.org on tehnyt tehtävänsä ja arpaonni osui seuraavaan kommenttiin:

Bella_

Ihania koruja! Kesäterkut sinulle ja perheellesi, toivottaa jo pitkään seuraillut lukija :)

puuhelmikaulakoru

Voittajalle on lähetetty sähköpostia! Nyt vain odottelen tietoa, kumman koruista hän valitsee ja sitten taas matkataan postiin :).

Olin tänään pojan kanssa kaupungilla lähes koko aamupäivän. Parkkipaikkaa etsiessäni haukottelin äänekkäästi, kunnes takapenkiltä kuului äitiä väsyttää :D. Kyllä mua tämän tästä hämmästyttää, kuinka paljon nuo pienet jo asioista tietävät ja hoksaavatkaan! Että ehkä tämä äippäkin nyt oikaisee, kun muutkin ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.