Arjen katkaiseva kaunistautumishetki

Turhan usein kiire aiheuttaa näitä: olet juuri lakannut kyntesi eivätkä ne ehdi kunnolla kuivumaan ennen kuin suttaantuvat. Aloittaako alusta vai antaako koko homman olla? Kosteusvoiteet iholle nopeasti siinä sivussa, samalla kun toisella kädellä keräilet leluja olohuoneen lattialta. Tai muistat kasvosuihkeen suihkuttelun vasta siinä vaiheessa, kun olet kaatunut rättipoikkiväsyneenä sänkyyn. Näiden seikkojen vuoksi on tärkeää järjestää omia pieniä hetkiä aina silloin tällöin! 

jurlique

Laittaa poika yöunille, lähettää mies motskariajelulle (ei muuten juurikaan tarvitse patistella…), ruokkia kissat ja siten minimoida kaikki mahdolliset häiriötekijät. Ottaa viereen pari palaa suklaata herkullisten kirsikoiden kera, kaataa lasiin kuohuvaa, napsauttaa jazzin soundit ilmoille ja istuutua alas. Tehdä perusteellinen puhdistus kasvoille Jurliquen vaahtoavalla puhdistustuotteella* (Replenishing Foaming Cleanser), laittaa voiteet muhimaan ja suihkutella vielä ruusuntuoksuista kasvosuihketta* (Herbal Recovery Mist), josta on tullut yksi erittäin vahva lempparini viimeisten viikkojen aikana! Olen itse tästä jopa hieman yllättynyt, sillä ruusuntuoksut eivät ole koskaan kuuluneet lemppareihini, mutta tässä tuo tuoksu on ihanan aito ja kivan virkistävä. Kasvosuihkeen sanotaan tasapainottavan ja kosteuttavan ihoa sekä jättävän sen rauhoittuneeksi. Olenkin suihkutellut tätä pari kertaa päivässä. Kiinnostaisi testata myöskin saman merkin laventelintuoksuista versiota, varmasti jäisi vakiotuotteekseni! Tämä jälkimmäinen kun on erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu – käyttöön talven (= kuivimman jakson) ajaksi? Tuosta vaahtoavasta puhdistustuotteesta haluan mainita vielä sen verran, että se on erityisesti kuivalle iholle suunniteltu ja olenkin tykännyt siitä kovasti, sillä se jättää ihon kivan kosteutetuksi ja pehmeäksi. 

jurlique

065

Maininnan ansaitsee myöskin tuo kuvassa näkyvä pieni ruskea lasipullo: Herbal Recovery Antioxidant Face Oil*. Tätä käytän päivittäin ihan vain pari-kolme tippaa kasvoille – tehokas ihon syväkosteuttaja! Joskus olen sekoittanut tätä myös käyttämäni kasvovoiteen joukkoon, jolloin siitä tuntuu saavan vielä enemmän hyötyä irti. Vaikka pullo on pieni, se on erittäin riittoisa, koska sitä käytetään niin vähän kerrallaan. Eli en ole kuukaudessa ehtinyt pulloa puolilleen tuhlaamaan, vaan minun pulloni on puolillaan ihan siitä syystä, että kun eräänä aamuna tiputtelin tippoja sormenpäälleni, ajatteli poika tiputella hieman suuremmalla kädellä ja kaatoi koko pullon sisällön pöydälle. Siinä sitten epätoivoissani imin niitä takaisin pulloon tuon pienen pipettikorkin avulla ja kuvissa saaliini :D. 

metime

Suosikkikasvovoiteekseni on päätynyt Jurliquen Balancing Day Care Cream, jonka ostin viime visiitilläni Kauneushoitola Alexandrasta. Olen kokeillut lukuisia eri kasvovoiteita, mutta tuntuu, että niiden teho ei riitä talvikauden läpi asti. Ihoni kärsii talven kuivuudesta ja tuntuu, että suihkusta tullessani täytyisi jo matkalla levittää kasvovoide, sillä niin pian ihoa alkaa kuivuuden vuoksi kiristellä. Niinpä odotankin talvea tämän voiteen kera oikein innolla, sillä nähtäväksi jää, tuoko tämä tuote helpotusta asiaan! Minun tuurillani tuo, tämä kun ei mistään edullisimmasta päästä ole ;D. Onnekseni olen kuitenkin huomannut, että tämä tuubi on todella riittoisa eikä voidetta tarvitse läheskään tuon kirsikan kokoista mönttiä, vaan sellainen parin herneen kokoinen pallukkakin riittää hyvin pitkälle! Tässä tuotteessa on myös ihana tuoksu; itse kun kuulun siihen sakkiin, jonka mielestä kauneudenhoitotuotteet saavat tuoksuakin. 

Näiden tuotteiden hintaa olen pähkäillyt siten, että vaikka nämä markettituotteita arvokkaampia ovatkin, niin olen sitä mieltä, että tällaisiin tuotteisiin voin hyvinkin panostaa. Ensinnäkin kyseessä on luonnonkosmetiikka ja toiseksi, minulla ei ole käytössäni mitään valtavaa valikoimaa erilaisia puteleita, vaan pärjään ihan vain muutamalla tuotteella. Näin ollen niihin harvoihin voi sitten kunnolla panostaakin! 

043

Minulle uutta tietoa oli se, että Jurliquella on myös vauvoille ja lapsille sopivia tuotteita! Sain niitäkin alkukesästä testiin, mm. kuvissa näkyvät shampoon*, ihovoiteen* sekä kylpyöljyn*. Näistä etenkin kahta ensimmäistä on tullut ahkerasti käytettyä, tuota kylpyöljyä vain kerran. Se tulee varmasti talven eli kuivan kauden startatessa ahkerampaan käyttöön! 

jurlique

Meidän pojallamme on muuten ollut jo muutaman kuukauden ajan jokin suihku- sekä päänpesukammo! En tiedä mistä se johtuu; onko taas vain joku kausi, joka menee itsestään ohi..? Ei siis millään suihkuun, ainakaan niin, että pää on vaarassa kastua. Niinpä laitamme hänelle aina ammeeseen kylpyveden ja sekaan lorauksen jotain näistä kuvan tuotteista. Hiuksia ei saa pestä perinteisesti, siitä nousee aivan hirveä huuto, mutta ammeessa istuessaan onnistun joskus huomaamatta kastelemaan hiuksia pesuvedellä… Mielestäni tämä on asia, jota ei voi oikein väkisinkään tehdä, sillä siitä tulee siten pian vielä isompi peikko, joten täytyy varmaan vain odotella, että kausi menee ohi. Muilla vastaavia kokemuksia?

babyproducts

051

Kauneushoitola Alexandran Emilia halusi antaa blogini lukijoille tarjouksen Jurliquen tuotteita koskien. Kahden tuotteen ostaja saa tuotteista -10 % ja kolmen tuotteen ostaja -20 % alennuksen. Tämä tarjous on voimassa heinäkuun loppuun saakka.

Nyt sateisen sunnuntaipäivän viettoon!

*Tuotteet saatu yhteistyöstä Kauneushoitola Alexandran kanssa.

Comments

  1. Susanna
    6.7.2016 / 23:27

    Oli mielenkiintoista lukea tuosta poikasi hiustenpesukammosta. Meidän liki kaksivuotiaalla alkoi nimittäin ihan yhtäkkiä samanlainen kammo pari hiustenpesua sitten. Olen itse päätynyt siihen, että hiukset pitää pestä, mutta tavasta voidaan neuvotella. Ekana kertanahan poika meinasi mennä väkisin oven läpi, kun halusi vain pois suihkutilasta. Se oli kyllä surullista, mutta samalla myös hieman koomista katseltavaa. No, kun hän huomasi, että pois ei pääse ilman hiusten pesua (tai oli huutamisensa huutanut), tuli hän syliini ja pidin häntä sylissä kunnes hän rauhoittui ja samalla juttelin hänelle, että hiukset pitää pestä, mutta, että pestään ihan varovasti jne. Loppujen lopuksi saatiin hiukset pestyä niin, että poika katsoi kattoon ja silloin suihkutin hiuksia siten, ettei vettä mennyt naamalle. Joskin aina, kun vettä tuli päähän, hän käänsi katseensa pois katosta ja sai tietysti vettä naamalleen joka kerta. Eli hyvin pienissä erissä edettiin ja pyrin pitämään tilanteen kokoajan rauhallisena eli jos poika vastusteli lopetin ja koko ajan jututin poikaa, miten sujuu jne. Itsekään en halua väkisin lapsen hiuksia pestä, joten ikuisuushan tuossa ekassa vastentahtoisessa pesussa meni, mutta seuraava kerta sujuikin onneksi jo huomattavasti vähemmällä alkuvastustuksella. Itseä kyllä vähän meinaa alkaa tämä hiustenpesu jännittää, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa taas ala sujumaan. Meillä poika onneksi antaa kuitenkin suihkuttaa niskasta ja takaa hiuksensa eli vain ihan päältä on hiustenpesu hankalaa. Tsemppiä teille hiustenpesuun ja oli kyllä lohdullista lukea, että muillakin on tällaisia vaiheita.

    • 8.7.2016 / 14:38

      Ihanaa, että on muitakin! Meillä hiustenpesu ei vain kerta kaikkiaan onnistu. Kaikkea on yritetty. Lähinnä vesipesuilla nyt menty, mutta näyttää puhdistuvan sitenkin. Juurikin tuo, että vettä ei saa mennä päälaelle eikä kasvoille, mutta niskaan ja vähän takaraivoonkin tuntuu olevan joten kuten ok… Päivä kerrallaan eteenpäin toivoen, että menisipä tämä kausi jo ohi :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.