Nahkaa ja puuta

Olen sitä mieltä, että sopiva yhdistelmä nahkaa ja puuta on kaunis paitsi kodin sisustuksessa, myös asusteissa! 

Vilautinkin näitä eilen jo Instagramin puolella eli MioSa. designin valikoimista löytyy nyt myös laukkukoruja! Nämä laukkukorut koostuvat puuhelmistä sekä mokkanahkaisesta nauhasta. Päässä kätevästi paikoilleen napsautettava lukko:

054

puuta_ja_nahkaa

Tein omaan laukkuuni sen sävyihin kivasti sopivan korun: ylempi pallukka on sävyä hempeä roosa ja alempi sävyä nutria. Hieman oli haasteellista saada sävyjä todellisina kuviin; alakuvassa kädessäni olevassa korussa sävyt hempeä roosa ja nutria toistuvat kuitenkin hyvin todellisina. Nauhana puuterinsävyinen mokkanahkanauha. Koska laukun metalliosat ovat kultaiset, valitsin lukoksikin kullansävyä. Lukkoja on kuitenkin saatavilla myös hopean sävyssä! Myös nauhan sävyn voi valita; puuterinsävyisen lisäksi valittavana musta nauha. Tykästyin myös tuohon alempana näkyvään all black -malliin – ihana kultaisella lukolla, mutta myös hopeisella oikein herkku! Kokonaan valkoinenkin olisi varmasti kaunis. 

bagcharm

Tässä puuhelmien sävyinä valkoinen ja vaalea persikka: 

047

Näiden hillitympien versioiden lisäksi löytyy myös tutumpia pastellisävyjä: vaaleanpunaista (on siis eri sävy kuin hempeä roosa!), uturoosaa sekä minttua, keltaista ja vaaleansinistä. Yksi uutuussävy on denim (kuva alla) eli sitäkin on saatavilla! Tässä puuhelmien sävyjä voi yhdistellä itselleen mieluisalla tavalla. Nämä toimivat toki myös perinteisen avaimenperän tapaan. Hoitolaukun koristukseksikin oikein passelit!

027

094

Näiden laukkukorujen kappalehinta on 7,50 € (sis. ALV 24 %) ja kokonaispituus lukko mukaanlukien noin 17 cm. Pieniä poikkeavuuksia voi toki esiintyä, käsintehtyjä tuotteita kun ovat. Näitä voi tilata minulta joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxin kautta. Maksutapana vanha tuttu tilisiirto :). 

Aurinkoista viikonloppua!

Comments

  1. 23.7.2016 / 02:39

    Onpas ihanan persoonallisia koristeita, harkitsen vakavasti näiden tilaamista!!
    jasmintuomi.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.