Kohti uutta kesäviikkoa

Maanantaimoi kaikille ja ihanaa uutta kesäviikkoa! Tämä viikko onkin jälleen alkanut mitä mahtavimmassa auringonpaisteessa. Kyllä nyt kelpaa, kesä tuli vihdoin tännekin!

013

Huomaan pienimuotoisen lomastressin nostavan päätään… Talven mittaan sitä ajattelee, että no kesällä ja kesälomalla ehtii tehdä tuon ja tuon ja tuonkin jopa! No sitten kun se kesä lomineen koittaa, sitä oikeasti haluaa enimmäkseen lomailla. Etenkin näin aurinkoisilla ilmoilla! Takkapuita ehtii tehdä pilviselläkin säällä, samoin sisäsiivouksia… Silti osa asioista on sellaisia, joita voi tehdä vain kesällä ja kun tämä kesä on niin lyhyt niin väkisinkin meinaa sellainen stressinpoikanen puraista. Tunnistatteko samaa itsessänne? Mietin, että pitäisikö tehdä oikein joku kalenterin tyylinen, että merkkaisi sinne, mitä olisi milläkin viikolla ohjelmassa, jotta koko lomaa ei tulisi haahuiltua… Että olisi jokunen ns. hyödyllinenkin päivä viikossa. Ja ainahan sellaisenkin päivän iltana on aikaa lomailla! Puhun tässä siis lähinnä miehen lomasta, sillä onhan se tavallaan minunkin lomaani :D. 

liljat

Tänään olikin jo kivan rento ja lomantuntuinen aamupäivä, kun lähdimme yhdessä kaupungille. Mies kävi ostamassa moottoripyöräänsä uudet jarrupalat ja minä tarvikkeita MioSa. designin tuotteita varten. Sen jälkeen päädyimme torille ja päätimmekin lounastaa siellä auringonpaisteessa. Jälkiruuaksi iso kippo mansikoita! 

Viikonloppua vietimme mm. Pietarsaaren Jaakon Päivillä, josta ostimme pojalle kävelevän ja haukkuvan koiran. Sitä on kuljetettu sen jälkeen joka paikkaan! Milloin se on kissa, milloin Tessu-koira, mutta mukana sen on oltava. Vaikkakin se aluksi hieman pelotti äänillään… Tessu oli tänään mukanamme myös torilla! :D Nauroin tänään taas niiiin makiasti poikamme jutuille! Hän katseli Suntin vettä ja tuumasi: Likaista vettä, ei saa mennä sinne, ei saa kastella päätä. Sitten tulee pipi ja tulee patti päähän. Tässäpäs hyvä varoitus meille kaikille: nauttikaamme kesästä, mutta varovaisesti! :D

P.S. Koska täällä bloggaaja lomailee, kamerakin on aika lailla lomaillut… Tästä syystä uusia kuvia ei ole hetkeen syntynyt; nämäkin kuvat ovat toissaviikolta, kun vietimme miehen synttäreitä. 

Comments

 1. Meri
  27.7.2016 / 02:43

  Hei!
  Olen jotain kautta päätynyt sinun blogiin ja piti suurinpiirtein koko blogi vilasta läpi :) Ihan kaikki postauksia en lukenut, koska niitä oli niin paljon ja voin niihin vielä palata.
  Blogisi on todella ihana, positiivinen, sopivasti sitä arkea mukana.
  Sä tuolla puhuit siitä omasta asenteesta jne. Ihan kuin minun suustani viimeisen vuoden ajalta :)
  Itsellä ei ole lapsia, mutta silti teidän touhuja on ollut mukava lukea ja mielestäni on kaikkea sopivassa suhteessa.
  Sinun nämä kaikki kauniit kuvat ja sisustusjutut on saaneet mulla halun opetella kamerani käyttöä lisää ja treenata kuvaamista. Myöskin sisustaminen on alkanut kiinnostamaan :)
  Jatka samaan malliin <3

  • 27.7.2016 / 14:21

   Moi Meri!
   Kiitos hirmuisesti, että jätit tämän kommentin, nämä ilahduttavat aina niin suuresti! Todella mukava kuulla, että olet löytänyt täältä mieluisaa luettavaa. Ja huippua, että tämä on innostanut jopa valokuvaamaan! Lämpimästi tervetuloa blogini pariin ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin :).

   • Meri
    27.7.2016 / 15:08

    Olen siis kuvaillut järjestelmäkameralla nyt 5 vuotta, mutta innostuin tutustumaan lisää kameraani.
    Mulla on Canon EOS 7D, mutta jossain vaiheessa tarttis investoida uuteen putkeen, nykyinen on EF 24-105 mm f4-5,6 viissiin..
    Kuvauskohteenani on olleet pääasiassa kaksi koiraani ja kavereiden koirat :)

    • 27.7.2016 / 22:51

     Aivan; näin ymmärsinkin. Voi minunkin pitäisi päivittää toinen kamerani parempaan, enää ei pelkkä uusi putki auta :).

     • Meri
      28.7.2016 / 00:55

      Millaiseen kameraan haluaisit päivittää?
      Mun tarttis hankkia jossain vaiheessa valovoimaisempi putki esim. agilityn kuvaamiseen hallilla..
      Myöskin ihan sisällä kuvaamista varten..
      Sekä yksi putki, jonka kanssa saa kuvia otettua kaempaa, mutta silti läheltä :)
      Kerro sitten mihin päivität :)

      • 31.7.2016 / 20:49

       En ole oikein vielä ehtinyt perehtymään asiaan! Joku Canonin järkkäri se tulee olemaan, mutta en tiedä mikä olisi paras vaihtoehto…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.