Lomaterkut!

20160730_075633

Ihana kaupunkiloma takana! Tällä lomalla oli valtavasti hyviä puolia, joista yhtenä merkittävänä osana hotellimme. Oi oi, silmä lepää hotellin lukuisissa kauniissa yksityiskohdissa. Kuvia kertyikin kiva määrä, joten postausta luvassa ihan lähipäivinä! 

Testaan tässä samalla postauksen tekoa uudella puhelimellani, jonka ostin noin kuukausi sitten. Olen aivan ylitykästynyt puhelimen kameraan, jolla tämänkin postauksen kuva hotellin ravintolasta on otettu. Ei ehkä ihan priima blogikuvaksi, mutta nyt mennään tällä! Oikeastaan kuvasin lomallamme lähes kaikki kuvat puhelimella. Mutta nyt heinäkuu pakettiin ja asennoitumaan viimeiseen kesäkuukauteen: elokuuhun!

Comments

  1. 1.8.2016 / 10:18

    Ei ainakaan puhelin näytä jäävän kamerasta kiinni! Melkoisen tarkkaa kuvanlaatua.. :) Elokuuhun siis sen voimalla!

  2. Satu T
    1.8.2016 / 14:05

    Hih, mulla näkyy ihan laadukas kuva, mutta se on kääntynyt hassusti kyljelleen :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.