Särkynyt valaisin

Alkukesästä kävi hieman ikävästi. Poika värkkäsi vain pienen hetken ajan jotain ruokailutilan nurkkauksessa ja yhtäkkiä kaamea kolahdus: & Traditionin Milk-valaisimen lasikupu tippui lattialle! Se ei onneksi osunut poikaa, mutta olihan se valtava säikähdys. Olen ostanut valaisimen nelisen vuotta sitten ja kaksi vuotta onnistuin sen pitämään lapsiperheessäkin ehjänä, mutta sitten kävi näin. Sen paikka oli viimeiset pari vuotta ruokailutilan lipaston päällä, jossa se oli turvallisen korkealla. Johdonkin laitoin kulkemaan lipaston takaa, jotta näin ei pääsisi käymään, mutta jostain syystä johto roikkui tuolloin siinä sivussa, jonka vuoksi sitten koko valaisin tippui lattialle. 

Tiedän, että valaisimen lasikupua myydään erikseen, mutta missä? Onnistuin löytämään vain yhden näitä myyvän liikkeen ja ennen tilaamista ajattelin kysyä teiltä, sattuisiko teillä olemaan tietoa näitä myyvistä liikkeistä? Tai lojuuko kenties jollain teistä ylimääräisenä tämä kyseinen valaisin? Onpa muuten tämän hinta neljässä vuodessa noussut! Sen vuoksi pelkkä kupukin tuntuu melkoisen tyyriiltä verrattuna siihen, mitä koko valaisimesta aikoinaan maksoin… Mutta tässä taas nähdään se, että rahojen sijoittaminen designtuotteisiin kyllä kannattaa ;). 

milk_lamp

Matkajuttuja on tulossa jonain päivänä tällä viikolla, kunhan vain ehdin kuvia selailemaan. Taidankin jakaa postauksen ainakin pariin osaan, jotta se ei ihan mahdottoman pitkäksi venyisi. Nyt täällä kuitenkin vielä haahuillaan matkanjälkeisen ahdistuksen vallassa, tää on niin tätä… Pienempi mies oli ihan valmis lähtemään jo tänään uudelle matkalle, kun aamulla asiaa tiedustelin. Totta puhuakseni nappasi unikamun kainaloon ja lähti jo tallustelemaan pyjama päällä ovea kohti hokien mennään laivalle! :D Isomman miehen kanssa keskustelu meni näin: Lähetäänkö johonki matkalle? Justhan me illalla tultiin! + hölmistynyt ilme. No huomenna?! Vastaukseksi sain huokauksen, joten ehkä me sitten odotamme ylihuomiseen :D. 

Comments

 1. Nimetön
  1.8.2016 / 14:05

  Finnish design shopista saa tilattua. Olen tilannut jo kaksi – kupu ei tosiaan ole mikään maailman kestävin. Kolmannen kuvun hajottua päätin luopua valaisimesta! :D

 2. Sannis83
  3.8.2016 / 10:12

  Moikka! Oletko kysynyt vakuutusyhtiöstä, että korvaisiko kotivakuutuksenne rikkoutuneen kuvun?
  Mukavaa viikon jatkoa!

  • 3.8.2016 / 13:29

   Tätä mietin aluksi itsekin, mutta sitten muistin omavastuun: se on tässä enemmän kuin kuvun arvo, joten ei kannata :).
   Kiitos samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.