Sisustus – tämän hetken kiinnostavimmat

Syksy on päivä päivältä lähempänä ja se tietää sitä, että kodin sisustus kiinnostaa taas ihan eri tavalla pienen kesätauon jälkeen! Tosin aivan hirmuisella vauhdilla tämä kesä ohi huristelee; muistan miten toukokuussa tuntui niin kovin kesäiseltä ja upean vihreää luontoa ihasteltiin tämän tästä, kesäkuussakin vielä, mutta heinäkuu meni tuosta noin vain sadekeleissä ja lehtien jo kellastuessa. Jotenkin välillä tulee tunne, että oliko tätä kesää montaakaan päivää… No vielä on elokuu ihanine pimeine iltoineen, joten nautitaan näistä! ♥

Ajattelin listata tähän postaukseen minua tällä hetkellä eniten sisustuksessa kiinnostavat ja miellyttävät asiat! Huomaan kiinnittäväni näihin huomiota paikassa kuin paikassa. Aloitetaan eilisessä Lomalla Uumajassa -postauksessani mainitsemastani sinivalkoisesta kulhosta, jonka eräästä pienestä uumajalaisesta sisustusputiikista löysin. Tämänkaltaiset astiat miellyttävät nyt kovasti, sopivan pieninä ripauksina!

005

003

Toinen tällä hetkellä kovasti ihastuttava asia on värillinen lasi! Oli se sitten pikkumaljakkona kuten ylläolevissa kuvissa, mutta etenkin isot, pulleat lasipullot ovat nyt minulla kovassa huudossa. Hieman jäi mieltä kaivelemaan eräs tämäntyyppinen pullo, jonka näin Uumajassa, mutta en sitten kuitenkaan sitä ostanut. Tuon kyseisen pullon sävy oli tosi kaunis, sellainen tosi vaalea sinertävän vihreä ja myös pullon epäsymmetrinen muoto viehätti. No ehkä sellainen tulee vielä jossain vastaan! Erisävyisistä pulloista olisi ihana koota pieni rykelmä olohuoneeseen. Parhaiten näitä taitaa löytyä kirpputoreilta, kun vain ehtisi joskus niitä taas kiertelemään. (Huom! Allaoleva kulmaus on ainoa siisti kohta muutoksen kourissa olevassa työhuoneessani! :D)

007

Kolmantena huomioni varastavat mustakarmiset lasiseinät ja -ovet – wau! Tässä täytyy mennä kuvakaappauksin (Pinterest), sillä meidän kodistamme näitä ei löydy. Olisipa ihanaa, jos olisi sellainen koti, jossa olohuoneen vieressä olisi työhuone ja sinne kuljettaisiin tämänkaltaisen oven kautta! Tosin ehkä mun luova työpöytäni kaaoskasoineen näkyisi sitten olohuoneeseen vähän turhan hyvin ;). Mutta voitte ehkä kuvitella, kuinka innoissani olin, kun hotellissamme Uumajassa oli aika paljon tämänkaltaisia seiniä!

black

Myöskin mustat kaapit kiehtovat, erityisesti sellaiset, jotka ovat sisäpuolelta valkoisia! Viime syksynä jo ihailin tuollaista ystäväni luona: hän oli ostanut mäntykaapin ja maalannut sen ulkoa mustaksi ja sisältä valkoiseksi. Superkaunis ja tuo kyseinen kaappi näkyikin Kaverin kotona Kokkolassa -postauksessani viime syksynä.

Mutta nyt nautinnollinen kahvihetki, jonka luulin jo menettäväni; niin kauan pojalta kesti nukahtaa päiväunilleen… Mitkä asiat sisustuksissa kiinnittävät tällä hetkellä teidän huomionne?

Comments

 1. 4.8.2016 / 15:02

  Hei, ihana ja kaunis blogi sulla. Me rakennetaan just omakotitaloa, joten kaikki valkoinen on nyt in ;)

 2. Nimetön
  4.8.2016 / 18:14

  Minäkin olen tässä ihmetellyt, miten tämä kesä on tänä vuonna kulunut niin nopsaan. En oikein ymmärrä, vastahan oli vappu ja kohta on venetsialaiset!

  Kulhosi vaikuttaa ajattomalle ja kauniille. Olen keräillyt jonkin verran värillistä lasia. Tapanani on kaivaa esineet esille, kun aurinko alkaa heräillä lopputalvesta. Tuntuu, että vähäisestä auringosta voi nauttia vielä enemmän, kun valo heijastuu kauniiden värien kautta. Erittäin loogista ajattelua :)

  Noista lasiovista tulee mielee viimeisen Suomen kaunein koti- sarjassa näytetty kaupunkikoti Helsingissä. Ihailin tuossa kodissa samantyyppisiä laseja, saattoivat kylläkin olla ikkunoina. No kuitenkin, laseilla oli siis erotettu olohuone ja makuuhuone.

  Kivaa viikonloppua ja terveiset pikkumatruusi-M:lle :)

 3. 5.8.2016 / 01:44

  Kiva postaus! Minua kiinnostaa tosi moni asia sisustuksessa just nyt koska olen vastikään oman sisutusblogin johon aion panostaa :) Erityisesti kiinnostaa eri säilytystilat ja olohuoneen seinien sisutaminen. Päänvaivaa tuottaa monesti se mitä laittaa tv:n tai sohva yläpuolelle. Näistä asioista tulen kirjoittamaan myös blogissani:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.