Sisustushankinta keittiöön

Tänäänpäs esittelen teille viimeisimmän, hieman arvokkaamman sisustushankintani! Muistattekin varmaan, että olen jo jonkin aikaa miettinyt kivaa tunnelmavalaisinta keittiön ikkunanurkkaukseen. Päädyin lopulta mietinnöissäni Tom Dixonin Copper-riippuvalaisimeen: 

tomdixon

Valaisimen upea kuparinsävy ihastuttaa valtavasti ja sen ansiosta valaisin erottuukin kauniisti tuolta nurkkauksesta. Toivoin tältä valaisimelta ihanan hämyisää valoa ja sitä tämä kyllä ympärilleen tuokin! Punertavaa, hyvin hämyisää valoa. Näin kesäaikaan on ollut vaikea kuvitella, miten paljon valaisin todellisuudessa valaisee, mutta näiden elokuun pimenevien iltojen myötä tuntuu, että ei sittenkään tarpeeksi. Vaikka tähän nurkkaukseen himmeää valoa kaipasinkin, niin toivoin valon olevan kuitenkin sellaista, että sen turvin näkee ainakin käydä keittiössä, jos ei nyt mitään sen kummempaa tehdä siellä :D. Katsotaan asiaa uudemman kerran nyt syksymmällä, mutta voi hyvinkin olla, että tämä valaisin päätyykin olohuoneeseen ikkunavalaisimeksi, sillä siellä riittää hyvin tällainenkin valoteho iltaisin. Eli taidan kohta olla samassa tilanteessa ja etsiskelemässä kivaa valaisinta keittiön ikkunanurkkaukseen, heh! No onneksi tuo puuha on kuitenkin ihan mukavaa… ;)

Toisessa yläkuvista näkyy, miten valaisin valaisee. Valaisin oli varustettu kattorasiapistokkeella, mutta mies vaihtoi siihen normaalin pistorasiapistokkeen, jotta sain sen kahvikoneen taakse pistorasiaan (tässä kohtaa kun ei kattorasiaa ole). Tällainen sisustushankinta tällä kertaa – hitti vai huti?

sisustushankinta

Mies on menoissaan ja poika nukkuu: taidan tarttua maalipensseliin! Tänään olen maalannut jo korallinpunaista sekä lohenpunaista, seuraavaksi vuorossa minttua! Mukavia sunnuntaihetkiä teillekin!

Comments

  1. 7.8.2016 / 16:15

    Ihana ihana valaisin. Mutta juu, tälläiset peittäväkupuiset valaisimet antavat kaiken valon vain suoraan alaspäin, eli sopivat parhaiten silloin kun halutaan valoa suoraan pöytäpintaan. Esimerkiksi sohvapöydän päällä tuollainen on kiva tai pienen ruokapöydän päällä, tai isompi isomman ruokapöydän päällä :) Itsellä on sohvapöydän päällä Tom Dixonin Mirror Ball tuossa pikkukoossa ja se on kiva tunnelmavalo siihen.

    • 7.8.2016 / 17:51

      Joo totta, mutta tuossa vaikuttaa ehkä eniten vielä se, että kupu on sisältä punainen eikä tässä voi käyttää suuriwattisia lamppuja :D. Täytyy kokeilla syksyllä olohuoneeseen, miltä se siellä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.