Lomahotellimme – Elite Hotel Mimer

Blogiviikko alkaa lomakuvilla, tarkemmin ottaen Elite Hotel Mimer -kuvilla. Tämä kyseinen hotelli toimi lomahotellinamme taannoisella Uumajan lomallamme ja voin kyllä lämpimästi suositella tätä hotellia muillekin! Hotelli on vanhaan koulurakennukseen viime huhtikuussa valmistunut neljän tähden hotelli: 

elitehotelmimer

Hotelli sijaitsee ihan keskustassa Kungsgatanilla; kadulla, joka kulkee koko keskustan läpi. Kävelykeskustan puolelle oli hotellin pääovelta matkaa noin 50 metriä. Ehtona meillä olikin, että hotellin tulee sijaita keskustassa, sillä parin päivän viikonloppulomalla ei halua tuhlata minuutteja välimatkoihin. Ainoa pieni miinus hotellissa oli ilmastoinnin puute. Huomasin sen heti kuumana kesäpäivänä huoneeseemme astuessamme. Erittäin korkeat huoneet olivat suht lämpimiä ja marssinkin samalla ovenavauksella respaan tuuletinta pyytämään :D. Saimme tuulettimen myös vanhempieni huoneeseen. Tuuletin estikin tehokkaasti huoneeseen läkähtymisen ja sen ansiosta siellä sai hyvin nukuttuakin. 

Huoneet olivat hyvin tilavia! Todella korkea, alkuperäinen huonekorkeus ja kaksi isoa kaari-ikkunaa. Olin varannut meille kaksi kahden hengen huonetta ja pojalle matkasängyn. Etukäteen tiedustelin (pariinkin otteeseen) mahdollisuutta 180-senttiseen parisänkyyn 160-senttisen sijasta ja respassa kokivat ilmeisesti sitten helpommaksi upgreidata meidät seuraavaan huoneluokkaan, sillä vietimme viikonloppulomamme superior-luokan huoneissa kaksi metriä leveiden sänkyjen kera :D. Ihan luksusta, sillä poika nukahtikin molempina iltoina väliimme, josta hänet sitten omaan sänkyynsä siirsimme. Hän haluaa nähtävästi aina lomilla nukahtaa viereen ja mikäs siinä ♥. Myös kolmen hengen päikkärit onnistuivat kivasti, kun sänky oli niin iso!

kattovalaisin

elitehotelmimer

Huoneesta en ollut montaa kuvaa ottanutkaan, mutta tässä nyt jotain näkyvissä. Huoneen katossa oli kiva valaisin, josta tuli ihanan himmeää valoa tilaan. Ammeellinen kylpyhuone oli itse huoneen tavoin mukavan tilava. Ja pakko mainita hotellin omat shampoot ja hoitoaineet! Minulla on aina hotellissa yöpyessäni omat tuotteet mukana, mutta tällä kertaa päätin jostain syystä testata hotellin tuotteita ja kyllä kannatti! Shampoo ja hoitoaine olivat huippuja ja jättivät hiukset ihan valtavan pehmeän ja kosteutetun tuntuisiksi! Käytän lähinnä Tigin tuotteita, mutta niillä hiukset tuntuvat pesun jälkeen ihan erilaisilta. 

Sitten kurkistetaan vielä hotellin yleisiin tiloihin! Huoneita oli toisessa, kolmannessa ja neljännessä eli viimeisessä kerroksessa. Sisäänkäyntikerroksesta löytyivät vastaanoton lisäksi viihtyisä ja tunnelmallinen aula sekä ravintolatilat. Pääsisäänkäynnin jälkeen punainen matto kultaisin yksityiskohdin johdatti hotellivieraat kohti vastaanottoa:

elite hotel mimer

Vastaanottoa vastapäätä löytyi rauhallinen sohvaryhmä, jossa paloi koko ajan kynttilät:

lobby

Vastaanoton ja aulan vierestä pääsi ravintolatilaan:

elitehotelmimer

Hotellin ravintolapalveluita tuli testattua ainoastaan aamiaisen osalta; se olikin herkullinen ja tarjoiltiin valkoisista Iittalan Teema-astioista. 

elitehotels

Ravintolatiloissa oli aivan upeita valaisimia! Mm. aamiaispöytien yllä näitä erimuotoisia ja -sävyisiä lasikuvullisia valaisimia: 

Kauniita yksityiskohtia ja esillepanoja siellä täällä, niistä on Elite Hotel Mimer tehty. Poikakin viihtyi vallan mainiosti, vaikka hotellista ei lapsille mitään löytynytkään. Hisseillä ajelu, käytävillä juokseminen käveleminen, tallelokeron näppäileminen sekä aulan sohvaryhmällä pötköttely tuntuivat olevan pojan mielestä parasta. Mitäs piditte? Onko joku teistä jo ehtinyt tässä hotellissa vierailemaan?

Comments

  1. 8.8.2016 / 14:02

    Ompa aivan mahtavan majesteettisen näköinen hotelli, vau! Pitääpä pitää korvan takana, kun luultavasti Wasalinellä tulee tässä syksyn aikana vielä käytyä Uumajassa. :)

  2. Marika
    8.8.2016 / 23:59

    Näyttääpä kivalta hotellilta! Varmasti viihdyitte siellä ja pikkumies pääsi myös temmeltämään :) Pikkupyrähdykset arjen keskellä tekevät niin hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.