Varaston raivausta

Nyt kun perheessämme on tuo pieni ihminen, on moni asia hyvin erilaista. Tuntuu, että monelle asialle täytyy oikein erikseen järjestää aikaa, jotta ne saa kunnolla tehtyä. Yksi tuollainen juttu on ollut varaston siivoaminen! Olen koko talven ”haaveillut”, että kesällä sen siivoamme, sillä edellisestä siivouksesta on jo kolmisen vuotta aikaa, kääks! Näinä viime vuosina varastoon onkin jemmattu yhtä sun toista (lapsenkin myötä sinne on päätynyt vaikka ja mitä säilytettävää) ja nyt viimeiset kuukaudet siellä ei ole kunnolla mahtunut edes tavaroita penkomaan… Että kun joku joskus pyysi kuvaa varastostamme, pyyhin ensin otsahikeä ja vastasin sitten kommenttiin, että ei ehkä ole tulossa, kiitos vain ideasta :D. 

Varastossa metallihyllyt kiertävät seinää U:n muotoisesti ja nyt lattiapinta-ala on täysin tyhjä, kun se vielä aamulla oli täynnä kaikenlaista laatikkoa, pussia ja purnukkaa… Eniten innoissani olen siitä, että sain omat hyllyt pihalyhdyille ja -ruukuille eikä niitä aina tarvitse etsiä sieltä sun täältä! Muutamasta lyhdystä taidankin luopua, sen verran monta niitä on vuosien mittaan ehtinyt kertymään… Pari aikoinaan Hemtexistä ostamaani lyhtyä pääsee uudelleenmaalaukseen, sillä niiden mustat osat ovat niin haalistuneet. Mattamustaa spraytä löytyy jo valmiina, joten äkkiäkös ne suhauttaa! Nuo lyhdyt taitavatkin olla lemppareitani yhden aikoinaan blogini kautta saamani Leino Designin -lyhdyn lisäksi. Tuo viimeisin on muuten ruostumatonta terästä eli on tänäkin päivänä kuin uusi!

Toinen asia, josta olen tämän varasto-operaation jäljiltä onnessani on se, että nyt kaikki samankaltaiset tavarat löytyvät samasta paikasta eikä samankaltaisia juttuja ole ripoteltuna siellä täällä. Myös pojan kaikki tavarat ovat keskitetysti omilla hyllyillään. Mm. vauvasängyn sekä syöttiksen vauva-ajan osia, vaatteita – etenkin jälkimmäisiä riittää, sillä voitteko kuvitella, en ole myynyt pois vielä mitään! Olen ajatellut, että jos meille joskus toinen lapsi suodaan, on se taatusti poika, joten… :D

koti

Poika on viettänyt tätä tiistaipäivää mummunsa kanssa, jotta olemme miehen kanssa voineet täysipainotteisesti keskittyä raivaushommaan. Nyt autotallissa odotteleekin kiva tavarakuorma kuljetusta – osa päätyy lahjoitettaviksi ja osa hyötykäyttöasemalle. Näiden lisäksi varaston hyllylle jäi kolme laatikollista kirppiskamaa. Nuo mun kirppislaatikot on hieman sellaisia, että niihin jotenkin kummasti aina ilmaantuu uutta täytettä kodin kaapeista, vaikka tasaiseen tahtiin niitä onneksi uusiinkin koteihin päätyy. Kuten jossain aiemmassa postauksessanikin mainitsin, niin onhan se vähän eräänlainen harrastuskin tuo kirppistely! 

Nyt hörpiskelen tässä ansaittua cappuccinoa ennen kuin lähdemme poikaamme noutamaan. Tänään on tapahtunut paljon erilaisia asioita myös MioSa. designin rintamalla! Olen saanut pari uutta jälleenmyyntitiedustelua ja postissa tuli eräs hartaasti odottamani tarvike (tai sen mallikappale) syksyn uutuustuotteeseen. Tämä tuote tulee olemaan osa lastenhuoneen sisustusta enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään niitä teillekin! On niin valtavasti erilaisia tuoteideoita, mutta kaikkeen ei millään aika riitä… Nooh pikkuhiljaa, ei kai tässä mikään kiire näiden kanssa olekaan!

Comments

  1. 9.8.2016 / 19:43

    Mulla oli just sama urakka ja tuntu oikeesti siltä että koko kodin sielu lepää varastossa kun oma mieli oli kuin lomalla sen urakan jälkeen. Ihanaa kun kaikki järjestyksessä sen lisäks oon käyny läpi joka ikisen lipaston ja kaapin ja roinaboksit ja lajitellu kaikki tavarat oikeille paikoilleen, ohandtasche järjetön urakka. Kun ne vaan nyt pysyisi järjestyksessä. Ja yhdyn niin tuohon jos meille tulee vielä lapsi kohtaan. Mä olen yhden vaatepaketin raaskinut myydä ja nyt pallottelen ajatusta et säilönkö kaiken varmuuden vuoksi vai luopuako.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.