MioSa. designin kulmikkaita kaulakoruja

Ihanaa elokuista sunnuntaita!

Tänään julki muutamia MioSa. designin valikoimiin ilmestyneitä kulmikkaita kaulakoruja, joita moni teistä jo tämän Instagram-kuvani perusteella odottelikin. Lupailin alkuviikosta, että näitä tulee myyntiin vielä tällä viikolla ja juuri nipin napin ehdin lupaukseni pitämään! Lähdettiin tässä pari päivää sitten vielä pienelle kotimaanlomalle, mutta kohta ollaan taas kotona puikoissa ja työn touhussa! 

Nämä kaulakorut valmistan maalaamistani puuhelmistä & mokkanauhasta, jonka pituus on 80 cm. Kaulakoruissa on mitä kauneimpia sävy-yhdistelmiä enkä rehellisesti sanottuna osaa nimetä itselleni vain yhtä suosikkia näistä! Yksi lemppareistani on tämä mintuista, valkoisista ja yhdestä nutrian värisestä puuhelmestä koostuva luonnonläheisen raikas kaunotar:

144

Toinen lempparini on tämä ihanan liukuvärityksen muodostava kaulakoru. Tässä helmien sävyinä valkoinen, nutria, uturoosa, vaaleanpunainen ja hempeä roosa:

150

Jos pastelleista ei saa tarpeekseen, on kaulassa kiva ihastella tätä herkkukomboa, jossa puuhelmien sävyt ovat lohenpunainen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, minttu & keltainen:

142

Syksyä kohti mentäessä luontoon alkaa pikkuhiljaa hiipimään ruskan sävyt. Samaisista sävyistä inspiraation on saanut tämä upeus, jossa puuhelmien sävyinä mustan ja valkoisen lisäksi koralli sekä lohenpunainen!

kulmikkaita_kaulakoruja

Aina hyvin tyylikäs sävy-yhdistelmä on musta, valkoinen & harmaa – näitä myös tässä viidennessä kaulakoruversiossa:

140

Tätä viimeisen kaltaista olenkin ahkerasti tällä viikolla kaulassani kantanut!

Jos viiden puuhelmen sijaan miellyttää enemmän kolmen puuhelmen versio, sellainenkin onnistuu! Tässä seuraavassa sävyinä hempeä roosa & valkoinen: 

kulmikkaita_kaulakoruja

Puuhelmet eivät ole mitään ihan pieniä, vaan niiden halkaisija on reilut pari senttiä. Näiden viiden kulmikkaan puuhelmen kaulakorut kustantavat 17,90 €/kpl (sis. ALV 24 %) ja kolmen puuhelmen kaulakorut 15,90 € (sis. ALV 24 %). Näitä voi tilata minulta joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai suoraan MioSa. designin Facebook-sivun yksityisviestien kautta. Maksutapana toimii tilisiirto.

Jos näistä tässä postauksessa nähdyistä kaulakoruista ei löytynyt mieluisaa komboa, voi minulle aina laittaa viestiä ja muutella sävyvaihtoehtoja oman mielen mukaisesti! Huomautan, että tällä hetkellä näitä kaulakoruja on saatavilla rajoitetusti, mutta jos kysyntää on, otan nämä pysyvästi valikoimiini. 

Suloista sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.