DIY – muistitaulu pannunalusista

Työhuoneeni seinä työpöydän yläpuolella kaipasi jotain ja ensimmäisenä mieleeni tuli muistitaulu. Viime talvena tekemäni muistitaulu (Uudistunut työpisteeni -postaus) tuntui tähän kohtaan tällä hetkellä liian suurelta, joten se jäi toistaiseksi nojailemaan seinään. Nyt muistitaulun virkaa toimittavat korkkiset pannunaluset, joista kaksi sai kauniita maalisävyjä pintaansa:

muistitaulu

Nämä voi tehdä itsekin hieman paksummasta korkkilevystä (jolloin muodonkin voi valita itse) tai sitten tosiaan käyttää valmiita pannunalusia. Näitähän voi ripustaa ryhmään niin monta kuin haluaa/tarvitsee. Minä kiinnitin nämä seinään taulunkiinnitystarrapaloilla. Pysyvät ihan hyvin, mutta mitään painavaa niihin ei voi ripustaa. Lähinnä muistilappusia ja muita vastaavia varten kuitenkin oikein kätevä! Myös korkkiset lasinaluset käyvät tähän tarkoitukseen, mutta ovat toki pienempiäkin sitten. 

Tämmöinen kokonaisuus tällä kertaa eikä tuhlaantunut kuin alle vitonen!

muistitaulu

Ihanan aurinkoista perjantai-iltaa!

Comments

 1. Rouva H
  19.8.2016 / 20:22

  Onpas kiva idea!

 2. Nimetön
  19.8.2016 / 22:10

  Hauska idea! Muistaakseni Ikeassa on neliön muotoisia (pyöristetyillä kulmilla) pöytätabletteja, niistä saisi hyvän ilmoitustaulun myös ja tuolla maalausidealla vähän persoonaa lisää. Millä maalilla maalasit nämä? Jääkö maali nätisti pintaan, vai imeekö korkki sitä paljon itseensä?

  • 20.8.2016 / 10:41

   Joo varmasti, jos vain ovat tarpeeksi paksuja :). Ihan normaaleilla ja askartelumaaleilla maalasin. Aika paljon korkki imee maalia itseensä, mutta kaksi maalikerrosta riittää. Maalasin siis kaksi kerrosta ja annoin välissä kuivua, niin pinnasta tuli hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.