Kaunista ruusukullan sävyä

Superia tiistaita! ♥ Poika viettää tämän päivän vanhempieni luona, jotta voin keskittyä töihini. Mieskin laittoi aamulla toivotusviestin, että viettäisin nyt kivan päivän kun saan koko päivän ajan keskittyä omiin töihini. Hassua miten tämä eilen illalla tuntui aivan kuin lomapäivältä, sillä illalla pojan käytyä nukkumaan minun ei tarvinnut mennä koneelle, sillä tiesin, että seuraavana päivänä on tarpeeksi aikaa tehdä töitä. Niinpä jäin vain sohvalle HBO:n tarjontaa selailemaan! On kuulkaas harvassa sellaiset illat! Tällaiset päivät on kyllä äärimmäisen tärkeitä ja ovat huomattavassa roolissa tekemättömistä töistä johtuvan stressin poistamisessa! Mutta jotta kukaan ei käsitä väärin, täytyy vielä erikseen mainita, että rrrakastan kaikkia näitä puuhasteluita, joita työkseni kutsun ja ne tuovat ihanaa vastapainoa tälle kotiäidin elämälleni!

Joten siis, tänään MioSa. designin tuotteita valmistuu hyvinkin tehokkaasti ja saan kaikki tilaukset ajan tasalle. Ajattelinkin nyt esitellä teille valikoimamme uusimpia tulokkaita:

023

Ruusukullan sävyä! Puuhelmien joukkoon tiensä on löytänyt upeat ruusukullan sävyiset metallihelmet. Olen aivan hullaantunut näistä ja ilokseni saan todeta, että niin on moni teistäkin! Ylläolevassa kuvassa 80-senttistä mokkanauhaista kaulakorua on kaunistamassa käsittelemättömien puuhelmien lisäksi pari ruusukultaista helmeä. Korun hinta on 16,90 €. 

Tässä ruusukultaisten helmien kaverina puuhelmiä sävyissä hempeä roosa, nutria & valkoinen: 

010

Olen kuulkaas tätä nykyä ihan rakastunut tuohon hempeään roosaan sekä nutriaan – tahtoisin niitä joka paikkaan! Yksi jakkara noilla sävyillä? ;)

necklace

Ruusukulta näyttää upealta myös valkoiseen ja mustaan yhdistettynä! Näiden kolmen korun hinnat ovat 18,90 €/kpl.

Nopeasti ruusukulta levisi myös laukkukoruihin/avaimenperiin. Tässä yhdenlainen setti (kyseisen setin hinta 22 euroa, laukkukoru yksistään 7,50 €) kookkaita, käsittelemättömiä puuhelmiä sekä ruusukultaa:

062

Jos mielessä on jokin hieman näistä poikkeava kaulakoruversio, niin rohkeasti vain viestiä tulemaan! Sillä tavoin syntyi tämä seuraavakin kaulakoru uudelle omistajalleen (yhdistelmä ruusukultaa sekä valkoisia & maalaamattomia puuhelmiä):

ruusukullan_sävyä

Valkoinen-ruusukulta -kaulakorun kaveriksi sopii täydellisesti tämä laukkukoru, joka toki toimii myös avaimenperänä:

ruusukullan_sävyä

Samaa settiä saa myös mustana versiona: 

059

Tällaisella valkoisella tai mustalla (tai vaikka mustavalkoisella) setillä on hintaa 25 euroa. Yksittäin tällainen laukkukoru maksaa 7,90 € ja kaulakoru 18,90 €. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Tilauksen voi tehdä joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxiin. 

Juuri hetki sitten valmistui tuollainen valkoinen kaulakoru ruusukultaisilla helmillä höystettynä. Olen aivan otettu, sillä se pääsee melkoiseen kunniatehtävään – erään pienen tyttövauvan äiti aikoi pukea sen ylleen tyttärensä kastejuhlaan ♥.

010

Ihanaa tiistaita toivottelen Sulle! Vedetään villasukat jalkaan, sytytellään tuoksukynttilät palamaan ja hörpitään teetä – näin tulee tapahtumaan ainakin tässä kotitoimistossa än-yy-tee-NYT!

Comments

 1. Sara
  23.8.2016 / 11:54

  Ihana kuulla, että saat keskittyä töihisi tämän päivän. Onni ovat lähellä asuvat isovanhemmat. :-)

  Nuo korut ovat kauniita. Olisiko mahdollista saada niistä kuvaa vaikka itsesi päällä, jotta näkisi, minkä kokoisia nuo puuhelmet ovat. En itse oikein saa käsitystä siitä.

  • 23.8.2016 / 13:19

   Ja niin valtavaa vauhtia nämä päivät aina kuluvat, enää kolme tuntia aikaa. Ei mulla ole koskaan aiemmin missään töissä aika juossut tätä vauhtia :D.
   Kiitos korukehuista! Lähetin sinulle hetki sitten kuvan, toivottavasti se avaa asiaa! :)

   • Sara
    23.8.2016 / 13:24

    Kiitos Satu, kyllä selkeni! Täytyy seuraavaksi miettiä, millaisen korun haluaisin. :-)

 2. Päivi
  24.8.2016 / 06:07

  Onpas taas ihania! Pitääkin miettiä uusi koru itselle. Lauantaina hääjuhliin laitan tekemäsi korun. Laukkukorua on kovasti kehuttu. Tykkään itsekin noista.
  Päivi

  • 24.8.2016 / 14:22

   Voi kiitos, Päivi! Niin ilahdutatte näillä palautteillanne mua! Arvokkaisiin juhliin korut kanssanne pääsevät ♥.

 3. M
  24.8.2016 / 11:31

  Nuo helmet on todella kauniita: yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Harmi etten oikein osaa pitää isoja koruja. Olen nimittäin aina ostanut/tilannut kun näen jotain kaunista ja sitren ne ovat laatikossa. En tiedä mistä tämä ”vaiva” johtuu mutta kun laitan jonkun tavallusta ketjua järeämmän kaulaani niin olo on heti kauhean vaivaantunut. No ihailen näitä kuitenkin kovasti kuvista!

  • 24.8.2016 / 14:24

   Kiitos paljon, M! Ymmärrän hyvin tuon, kun tuntuu, ettei tällaisia osaa käyttää. En osannut itsekään vielä ennen näitä tekeleitäni! Sitten vain aloin pitämään ja nehän on aivan ihania! Paljon vaikuttaa nauhan pituus. Liian lyhyessä nauhassa eivät pääse oikeuksiinsa. Nauhan tulee olla tarpeeksi pitkä, jotta näyttävät tarpeeksi rennoilta, mutta käyvät tarvittaessa hyvin myös juhlakoruista. Ja voihan ne ripustaa meikkauspisteeseen esillekin, pääsisivät ainakin laatikosta pois ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.