Hämärtyvä loppukesän ilta

Vettä sataa ja myrskyää – tilanne vaatii entistäkin enemmän kynttilöitä, ulkotulia & tunnelmavaloja ♥. Näin tämä venetsialaisviikonlopun ja loppukesän ilta näyttää huomattavasti kivemmalta! Säätä on turha harmitella, sille kun ei tunnetusti mitään voi, joten näillä mennään ja kaivetaan tästä myrskystä parhaat puolet esiin!

Nämä kuvat ovat eiliseltä illalta, mutta tämä ilta taitaa kulua hyvin pitkälti samoissa merkeissä. Poikkeuksena eiliseen se, että tänään ajattelimme piipahtaa myös mökillä M:n serkkupoikia moikkaamassa; olivat kuulemma jo pienimmän serkkunsa perään kyselleetkin. Eilen illalla taivas oli upean tummansininen ja puut näyttivät sitä vasten ihan mystisen mustilta. Tällaisella myrskysäällä kynttilöissäkin pysyy tuli, kiitos lasitetun terassin antaman suojan. 

loppukesän_ilta

Lasiterassi on ollut ja tulee olemaan tänä viikonloppuna ahkerassa käytössä! Mukava sytytellä sinne kynttilöitä ja valoja, ottaa kaikki ilo irti, koska ei ole enää kaukana aika, jolloin siellä ei tarkene (ilman turkishaalaria) istuskella. 

venetsialaiset

006

terassilla

Tästä starttaa tämä ihana tunnelmavalojen ja kynttilöiden kausi (tosin tuoksukynttilöitä olen poltellut pitkin kesääkin), joka huipentuu joulukuussa siihen vuoden ihanimpaan ja tunnelmallisimpaan juhlaan. Miltä tämä syyskausi tuntuisikaan ilman edessä häämöttävää joulua! ♥

Ihanaa lauantai-iltaa! ♥

Comments

 1. Nimetön
  27.8.2016 / 18:53

  …ja miltä tuntuisikaan blogisi ilman toiveikasta joulunodotusta :) Joko olet käynyt hypistelemässä Bublén joululevyä? Löysin muuten Youtubesta ainakin itselleni uutta musiikkia MB:ltä. Oletkos kuullut? https://www.youtube.com/watch?v=HXeYRs_zR6w. Onko Sinatran suhteen tapahtunut minkäänlaista lähentymistä?

  Täälläkin vietetään tänä vuonna venetsialaisia tuulten tuiverruksessa ja sisätiloissa. Terassinne on kyllä houkuttelevan näköinen tunnelmavaloineen. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  • 28.8.2016 / 12:56

   Heh, ihanasti sanottu! ♥
   En ole vielä hypistellyt, maltan yleensä lokakuulle odotella – saapa nähdä maltanko tänäkin vuonna! Riippuu niin kovasti säästäkin, onko syyskuu millainen jne.
   Kiitos vinkistä, mulla soi nyt tässä taustalla Bublén tämän vuoden greatest hits!
   Mulla on pari joululevyä ja niillä on jokunen Sinatrankin biisi. Olen kyllä tykännyt siitä ihanasta vanhan ajan tunnelmasta, mikä hänen lauluistaan huokuu!
   Kiitos kivasta kommentistasi ja aurinkoista sunnuntaipäivää! :)

 2. Hanna
  28.8.2016 / 10:19

  Näyttää kyllä niin upealta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.