Huono aamu

Myrskyn jälkeen on poutasää… ♥ Tänään ei siis voi olla huono aamu, mutta Nespresson kanssa viime viikolla järjestämäni kilpailun aiheena se oli! Jaoittekin kivasti tarinoita huonoista aamuistanne sekä blogin että Instagramin puolelle – kiitokset osallistumisestanne! Tämä kohta on aina mukava minulle, kun olen saanut arpoa onnellisen voittajan ja voin tulla kertomaan sen teille!

Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavan kommentin jättänyttä lukijaa:

Laura

Oi, valkoisena toivoisin tuon kahvimasiinan:

Huono aamu on sellainen, että torkutetaan noin kymmenen kertaa, sitten tulee kiire. Pikavauhtia suihkuun, sillä aikaa aamiainen valmistumaan, puuro mikroon ja kahvinkeitin päälle, kiire jatkuu, ei löydä sopivia vaatteita päälle, huomaa että bussi lähtee ihan just, paidalle tippuu ruokaa tai mehua, ja on pakko vaihtaa paita ja sitten lähtee juoksemaan bussiin, juoksee pysäkille henkihieverissä työnhakuun kanssa (sateessa vaikka! Ilman sateenvarjoa) ja näkee bussin perävalot…. Tämmöisen jälkeen kahvia tarvitaan :)

Onnea Laura Nespresso Lattissima Touch -kahvikoneen voitosta! Olen laittanut sinulle sähköpostia. Toivottavasti aamusi alkavat tästä eteenpäin hieman paremmissa merkeissä ja voin kertoa, että ainakaan kahvi sitä ei enää tule pilaamaan! :)

huono_aamu

065

Täälläkin päivän kahvihetki lähestyy ja kohta saan hipsiä kahvikaapilleni päivän kahvimakua arpomaan! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.