14-vuotias ikinuori

Tänään oli tuplasynttärit. Mummuni täytti 85 vuotta ja ensimmäinen vauvani 14 vuotta. Hauska sattuma, sillä nuorempi kisumme on puolestaan syntynyt samana päivänä kuin pappani (ja poikani :D). Mutta eihän uskoisi tuota kissaa 14-vuotiaaksi? Niin ikinuoren näköinen! Ketterä ja hyväkuntoinen, ei näytä vielä ikä painavan ja hyvä niin ♥.

ikinuori

Pojallamme on aina silloin tällöin tapana kysellä kisuilta heidän kuulumisiaan. Menee istumaan lattialle viereen ja kysäisee Mitä Sissylle kuuluu? Vaikka hän puhuu jo hyvin selvästi, on jotenkin tosi hauskaa, että Tigrua hän sanoo edelleen nimellä Ittoo :D. Onpa nimi muutamaan otteeseen vääntynyt jopa Istoksi. Mitä Istolle kuuluu? 

Comments

 1. Marika
  1.9.2016 / 22:08

  Kehräävät onnittelut ihanalle kisulle meidän mirreiltä ❤️❤️ Ei todella uskoisi 14-vuotiaaksi, niin pirteä ja reipas kaveri Meidänkin vanhempi kisu on jo 14. Hieman on turkki harmaantunut, mutta muuten on hyvin virkeä ja meno on välillä kuin 10 v. nuorempana eli hyvinkin villiä

 2. Tarja
  1.9.2016 / 23:04

  Olisi kiva kuulla kisujesi ruokavaliosta… mitä ruokia niille annat? Meillä on 2v muruliini ja olen kovasti tuota ruokintaa miettinyt. Meillä syödään eläinkaupan nappuloita ja ihan marketista ostettuja märkäruokia. Haluaisin laajentaa kisun ruokavaliota mutta miten ja ruoka-ajatkin ovat vähän hakusessa…kuinka usein ruokit kissojasi? On niin mahdottoman hyvinvoivan näköisiä että siksi kyselen… kiva jos ehdit vastata. Blogisi on ihana ja käyn säännöllisesti lukemassa kuulumisiasi vaikka olenkin ” ihan vähän” vanhempi…( 46v)

  T: Tarja

  • 2.9.2016 / 19:57

   Moi Tarja! Meidän kisut syö sekaisin markettimurkinaa ja eläinkaupan murkinaa. Jälkimmäistä kuitenkin vähemmän. Meidän kissat ovat aina syöneet kolme kertaa päivässä: klo 9, 15 ja 21. Joskus kerran noiden välissä annetaan raksuja tai muuta naposteltavaa :D. Osaavat noina ruoka-aikoina jo itse suunnata keittiöön eli ovat hyvin tottuneita noihin aikoihin ja nälkä näyttää aina silloin yllättävän. Toki siellä keittiössä patsastellaan joskus muulloinkin… Herkkupalojen toivossa :).
   Kiitos ihanasta blogipalautteestasi! Mukava kuulla, että löydät täältä luettavaa. Mukavaa viikonloppua!

 3. Nimetön
  2.9.2016 / 07:39

  Myöhästyneet onnittelut mummullesi ja ”Istolle” :) Hauska sattumus tosiaan nuo samat päivät Tuossa halailukuvassa on selvästikin menossa kuulumisten kysely, kivat kaverukset. Aurinkoista viikonloppua sinne päin!

 4. Niina ja 4 kisua
  5.9.2016 / 20:30

  Nyt tämä kissahullu lähettää erittäin myöhästyneet synttärionnittelut 14-vuotiaalle ikinuorelle <3 <3 Silityksiä koko meidän kisu porukalta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.