Avainnauhoja turvalukolla

Kun viime talvena esittelin muutaman tekemäni ja tilaamanne avainnauhan, sain pyyntöjä myös turvalukollisista avainnauhoista. Muutamaa eri turvalukkoversiota on tässä tullut hypisteltyä ja testattua, kunnes löytyi se oikea! Lukko toimii hyvin (eli aukeaa, kun nauhaa vetää voimakkaasti), on siro ja kevyt sekä omat visuaaliset kriteerini täyttävä. Tämän lukon kanssa myös alkuperäistä avainnauhamallia on saatavilla eli avainnauhan siro yksinkertaisuus ei häviä, kuten joku turvalukkoa toivonut silloin pelkäsi :).

Nyt nämä turvalukot ovat siis saapuneet MioSa. designin valikoimiin sekä mustina että valkoisina (eli myös valkoista nauhaakin saatavilla). Valikoiman sävyvaihtoehtoja on useita, mutta tässä nyt muutamia avainnauhoja turvalukolla:

turvalukot

Ylläolevissa kuvissa näkyvät avainnauhat sävyissä valkoinen, nutria & minttu sekä valkoinen, hempeä roosa & nutria. Toki näitä saa myös kokonaan mustina/valkoisina tai mustavalkoisina jne. Tässä seuraavassa kuvassa neutraalimmat sävyt valkoinen, nutria & musta sekä valkoinen, puu & musta:

avainnauhat

Avainnauhoja on nyt saatavilla kahta versiota. Alkuperäistä mallia ilman turvalukkoa hintaan 14,90 € (pituus 85 cm) ja turvalukollista avainnauhaa hintaan 17,90 € (pituus 80 cm). Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Turvalukollisessa versiossa avainrenkaan lisäksi mukana tulee 360° kiertyvä hopeansävyinen karabiinilukko ja tässä mallissa puuhelmet ovat keskenään samankokoisia. Toki turvalukollista versiota saa myös keskenään erikokoisilla helmillä, mutta se täytyy muistaa tilatessa mainita.

Myös ruusukullansävyisten helmien (Kaunista ruusukullan sävyä -postaus) yhdistäminen avainnauhaan onnistuu. Esim. kaksi mustaa puuhelmeä ja yksi ruusukultainen helmi muodostavat yhdessä tosi kauniin kokonaisuuden! Tai sitten tämän tänään kuoreen sujahtaneen laukkukorun (hempeä roosa & nutria) sävyinen avainnauha – mikä herkku!: 

laukkukoru

avainnauhoja

Avainnauhojen sävyvaihtoehtoja on siis monia, tässä nyt esillä muutama esimerkki kuten tämä uturoosa, valkoinen & puu:

avainnauhoja

Näitä voi tuttuun tapaan tilata joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxin kautta. Maksutapana toimii tilisiirto. Avainnauhan postituskulut ovat 1,50 €.

Yksi upea syyssävykin on MioSa. designin valikoimiin tupsahtanut, mutta sen ympärille alan valmistamaan tuotteita vasta tänään. Kuvia näistä luvassa myöhemmin! Olisiko teillä muuten ollut toiveita jostain tietystä syyssävystä avaimenperiin, laukkukoruihin, kaulakoruihin..? :)

Comments

 1. 30.8.2016 / 12:12

  Onpa tosi hyvän näköisiä. Vois ostaa laukkukorun, pitää vaan miettiä väriä joka kävis kaikkiin laukkuihin.
  Hyvää tiistai päivää sulle.

 2. Ritu
  30.8.2016 / 12:34

  Tuli mieleen joku petrooli ja viini sävyt yhdistettynä johonkin vaikka harmaaseen.Syksyisiä sävyjä.

  • 30.8.2016 / 15:07

   Olen selvästi lukenut ajatuksiasi, Ritu! Molempia sävyjä saatavilla! Tai tuon viinisävyn nimesin kanervaksi, sillä on sellainen lilan ja punertavan sekoitus :).

 3. 30.8.2016 / 13:33

  Jes! Nyt tilaan sinulta avainnauhan kun turvalukon sait kauniisti mukaan. Mietin vielä väriyhdistelmää ja laitan viestiä. :)

 4. 30.8.2016 / 14:43

  Todella suloisen kauniita ja tyylikkäitä nauhoja. :)

 5. Äippä
  1.9.2016 / 12:14

  Nämä ovat niiin ihania, että.. :)

 6. pöllö
  19.10.2018 / 14:24

  Hei, haluaisin tietää mistä olet ostanut turvalukollisia avainnauhoja? Tyttäreni haluaisi tehdä muutaman itselleen ja haluaisin, että nauha on hyvä ja turvallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.