Päivän rauhallisin hetki

004

Aurinkoista syystiistaita! Täällä on käsillä päivän rauhallisin hetki. Eilen tämä jäi välistä, mutta tänään ei. Saan nauttia cappuccinokupposeni kaikessa rauhassa, ilman kiirettä, hiljaisessa talossa. Tai no ehkä arvaattekin, mikä soi taustalla ;). 

Blogini yhteistyökumppani Nespresso lähetti jokunen viikko takaperin ylläripaketin uusien kahvimakujen kera ja paketista löytyi myöskin tuo suklaalevy. Olen jemmaillut sen viimeisiä paloja jotain erityistä hetkeä varten ja sehän koitti tänään! Sekoitin yhden palan kuuman kahvini joukkoon, n-a-m.

Tuo pöydällä oleva kullansävyinen kynttilälyhty on matkamuisto kesälomalta Uumajasta. Tuosta taisi tulla heti yksi lemppareistani, niin upea se on kynttilän palaessa! Olen pitkään (siis jo vuosia) makustellut Tom Dixonin Etch-kynttilälyhtyä, mutta koska sitä näkee joka paikassa, en ole sitä ainakaan toistaiseksi vielä hankkinut. Huomasin äsken, että tämähän on oikein varteenotettava vaihtoehto sille eikä pelkästään alle kymmenen euron hintansa vuoksi!   

hetki

Vein pojan aamulla äitini hoiviin ja palasin kaupan kautta kotitoimistoni pariin. Olen koko aamun valmistanut tilaamianne MioSa. designin tuotteita; aamupäivän tunteina on valmistunut sekä avaimenperiä että avainnauhoja, kaulakoruja ja pannunalusia, puuhelmiketjuja sekä pyyhenipsuja. Vielä ajattelin tässä yhden maalaussession pitää ja sen jälkeen suunnitella, minkä uuden tuotteen kuvaisin ensin! 

hetki

Mukavaa tiistaipäivää teillekin!

Comments

 1. EmiliaMaria
  13.9.2016 / 15:03

  Täällä kans rauhallinen hetki kahvikupin ja korvapuustin ja blogien kanssa. Pikku-papu nukkuu vieressä ja kissat häädetty parvekkeelle. :D

   • EmiliaMaria
    13.9.2016 / 15:22

    Kiitos. Poitsu tulee ens lauantaina kolme viikkoa vanhaksi. Kivasti on lähtenyt sujumaan, vaikka melkoinen tissiposki onkin kyseessä. Hereillä ollessa ja mielellään myös nukkuessa ois tissi suussa.. Isosiskokin on aivan messissä tässä hommassa, hakee pukluliinoja ja silittelee velipoikaa (tai pikkupossua kuten sisko on hänet nimennyt) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.