Puolivuotias yritykseni

Tasan puoli vuotta sitten perustin MioSa. designin käsintekemilleni puuhelmituotteille. Tuolloin yritykseni tuotevalikoima oli vielä melkoisen suppea; löytyi lähinnä avaimenperiä sekä avainnauhoja. Aina kun aikaa tilausten välissä oli, ehdin suunnittelemaan ja valmistamaan lisää tuotteita myyntiin. Tällä hetkellä erilaisten avaimenperien ja (turvalukollisten) avainnauhojen lisäksi löytyy myös pyyhenipsuja, laukkukoruja, kaulakoruja, pannunalusia ja kransseja, sisustusketjuja… Myöskin korumaiset avainnauhat sekä pikkuhiljaa erilaiset imetyskorutkin alkavat löytää tiensä valikoimiini. Tässä ensimmäiset imetyskorumallit (lisää tulossa!): 

imetyskoru

Uusia tuotteita on tällä hetkellä mielessä useampiakin ja kunhan vain ehdin, ilmestyy niitäkin myyntiin. Täällä taustalla hommat etenevät kuitenkin koko ajan; hitaasti, mutta varmasti. Tahti olisi varmasti eri, jos voisin tehdä pelkästään tätä kokopäiväisesti, mutta blogityö, kotiäitiys sekä perhe-elämä vievät luonnollisesti oman aikansa. 

Yrittäjyyttä ei ole tässä maassa turhan helpoksi tehty ja olenkin aina ihan valtavan onnellinen, kun huomaan, miten aidolla ilolla tuotteeni vastaanotatte ja toimintaani tuette! Moni teistä on tehnyt jo useitakin tilauksia ja se todella lämmittää mieltä, sillä se jos mikä tarkoittaa, että todellakin pidätte tuotteistani. Tuotteitani on tilattu Suomen rajojen ulkopuolellekin, mm. Ruotsiin ja Saksaan, ja jälleenmyyjiäkin on tälle matkalle mukaan ehtinyt. Kiitos siis Teille; ilman teitä ei olisi näitä synttäreitä! 

Puolivuotissynttäreihin liittyen tarjous: kaikki yli 10 euron tilaukset toimitetaan perille ilman toimituskuluja, kun tilaus tehdään välillä 14.-16.9.2016. Tilauksen voi tehdä MioSa. designin Facebook-sivun inboxiin tai sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com. Maksutapana toimii tilisiirto. Täältä blogin puolelta tuotekuvia tietoineen löytyy tunnisteen miosadesign alta. 

miosa

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Comments

  1. 15.9.2016 / 00:18

    Onnea puolivuotiaalle <3 Upeita tuotteita olet kyllä kehitellyt!

  2. 15.9.2016 / 10:21

    Onnittelut puolivuotiaalle.
    Upeita juttuja olet tehnyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.