Täydellinen syysilta

Mistä on täydellinen syysilta tehty?

070

Pehmoisen lämpimistä tekstiileistä, (tuoksu)kynttilöistä, kauniista kukkasista, kupposesta kuumaa ja oikeanlaisesta fiiliksestä! 

080

fiilispohjalta

Tänään olen tehnyt töitä aamusta lähtien ja kohta voi vaikka heittää vapaalle! Mies lähti pojan kanssa harrastamaan ja se tietää sitä, että minulla on vielä tunteroinen tehokasta työaikaa jäljellä. Pesin eilen ruokailutilan verhot, joten ainakin silityshommaa olisi tälle illalle luvassa…

Tänään oli aamulla niin kolean näköistä, että ajattelin heti tänään olevan oikea päivä ottaa kaikki ihanat lampaantaljani esille. Ne tuovat kyllä kotiin ihanaa syys- ja talvifiilistä! Kaupasta ostin kimpun upean punaisia neilikoita kotia piristämään. Kotia ja päivääni on piristänyt myöskin aamupäivästä lähtien palaneet kynttilät. Kynttilät ja erityisesti tuoksukynttilät ovat minulle sitä arjen luksusta parhaimmillaan. Olen valinnut kotiimme tuoksukynttilät tarkoin; tuoksun on oltava just eikä melkein täydellinen, jotta siitä ei seuraa päänsärkyä. On ihana poltella tuoksukynttilöitä kodin eri tiloissa ja nauttia tuoksusta pitkin päivää aina iltaan saakka.  

095

En juurikaan katso telkkaria (lähinnä Katsomosta Emmerdalea), mutta näin syksyllä on mukava aina aloittaa jonkin sarjan seuraaminen. Varsinkin, jos se on sellainen, jota voimme miehen kanssa katsoa yhdessä! Tällä hetkellä näitä löytyykin jopa kaksin kappalein: Haluatko miljonääriksi? :D ja Ensitreffit alttarilla. Illalla luvassa jälkimmäistä, mikäs sen mukavampaa! Mutta mutta, ei se auta kuin lähteä penkomaan silitystarvikkeita kaapista (jos en nyt keksi jotain tekosyytä, jolla vielä lykätä hommaa…) – kivaa tiistai-iltaa teillekin! :)

Comments

 1. Annukka
  20.9.2016 / 17:31

  Osasitpa hienosti kiteyttää kaiken sen olennaisen, josta täydellinen syysilta muodostuu. Minäkin rakastan kynttilöitä ja varsinkin ennen tuli paljon poltettua tuoksukynttilöitä.Kolmekymppisenä iski migreeni ja olen huomannut, että en voi enää niin huolettomasti ostella ja poltella tuoksukynttilöitä, kun uhkana on todella ilkeä päänsärky. Voisitko vinkata minulle muutaman sellaisen tuoksukynttilän,josta sinulle ei tule päänsärkyä, niin voisin kokeilla sopisivatko minullekin?

  • 20.9.2016 / 17:38

   Heippa Annukka! Voi olla, että mulla on vain sellaista taipumusta, että päänsärky iskee tuoksusta, josta en pidä :D. Näitä on ainakin kukkaistuoksut ja kaikki sellaiset pistävät tuoksut. Hyviä ja miedompia vaihtoehtoja olen löytänyt Skandinaviskin, PartyLiten (ikisuosikiksi on tainnut päästä valkolumimarja-tuoksu) ja Byredon valikoimista. Nyt täällä tuoksuu tuo kuvan Skandinaviskin Koto ja se on aivan ihana, ehkä lempparini tuolta merkiltä! Jotenkin sellainen mieto ja lempeä, mutta tuoksuu kuitenkin selvästi. Ei yhtään pistävä. Tuosta tulee ehkä mieleen sellainen englantilaisen herrasmiehen parfyymi (voiko sellainen tuoksua hyvältä? :D), mutta tästä kuvauksesta voi kyllä helposti saada väärän kuvan, heh. Toivottavasti pääset tuoksuttelemaan johonkin ja löydät itsellesi sopivan tuoksukynttilän! :)

  • 20.9.2016 / 21:08

   Pakko vielä lisätä tähän, että kun mies tuli tänään kotiin niin kysyi jo ovelta: Haiseeko täällä kaneli? :D
   Ja kyseessä siis tuo sama Koto-tuoksu, että näin eri tavalla näitä tulkitaan…

 2. 20.9.2016 / 19:12

  Olipas pirteän näköisiä kukkia.
  Minä vasta opettelen polttamaan kynttilöitä.
  Oikein ihanaa tiistai iltaa sulle.

 3. 20.9.2016 / 23:37

  Upeita kuvia ja ihana tunnelma välittyy tänne asti! Minäkin tykkään tuoksukynttilöistä, mutten ole vielä löytänyt sitä juuri oikeaa tuoksua. Mitä suosittelisit?

  • 22.9.2016 / 18:16

   Voi kiitos, Annika! :)
   Oletko kokeillut Skandinaviskin tai PartyLiten tuoksukynttilöitä? Niistä löytyy omat tämän hetken suosikkini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.