Hempeää syystunnelmaa kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Be & Liv

Tänä syksynä olen huomannut mieltyväni tiettyihin sävyihin; nimittäin ihan uudenlaiseen sävy-yhdistelmään kuin aiemmin! Tosin ikisuosikkeja tästäkin löytyy, mutta yllätys oli, kuinka hyvin ne kaikki sopivatkaan yhteen ja kuinka mieluisa kombo tästä on itselleni muodostunut. Moni muu saattaa kyllä valita toisenlaisia sävyjä kotinsa syystunnelmaa kohottamaan… Nimittäin nämä sävyt ovat vaaleanharmaa, puuterisen hempeä vaaleanpunainen sekä kulta! Mausteeksi sopii luonnollisesti reilu määrä valkoista. Ja jokunen ripaus mustaa. Ei ehkä ihan syksyisimmästä päästä nämä sävyt, mutta itselläni toimivat vuodenajasta toiseen (paitsi jouluna, jouluun ei vaaleanpunainen kuulu). 

syystunnelmaa

150

Tärkeää on kuitenkin se, että kullansävyä ei ole liikaa, vaan juuri sopivasti mausteena. Tällä tavoin osaksi kotimme sisustusta sujahtivat nämä blogiyhteistyönä saadut kauniit Be & Liv -tuotteet, kuten tämä kullansävyinen Quartet-kynttelikkö ja samaa sävyä oleva Blossom-kynttilälyhty. Kynttelikkö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 24 karaatin kultaus. Kynttelikkö on tosi jämäkkä ja kynttilät pysyvät paikoillaan hyvin tukevasti. Blossom-kynttilälyhty on puolestaan valmistettu messinkilevyistä ja siinä on kynttelikön tapaan 24 karaatin kultapinnoite. 

169

142

Be & Liv -tuotteiden yksi erikoisuus piilee siinä, että tuotteet toimitetaan tyylikkään ohuissa pakkauksissa. Näin ne on helppo postittaa suoraan vastaanottajan kotipostilaatikkoon (vinkkinä esim. kauemmaksi lähetettäviin joululahjoihin liittyen!). Blossom-kynttilälyhty nousi kyllä heti lempparikseni ja onnekseni niitä löytyykin meiltä kaksin kappalein; sekä kullan että valkoisen sävyissä. Sävyjä oli kyllä vaikea valita, sillä myös musta ja kupari houkuttelivat! Näissä onkin nyt palanut kynttilä päivittäin ja kylläpäs ne vain tuovatkin kotiin ihanaa tunnelmaa sekä päivänvalolla että iltavalaistuksessa. Eräs iltakuva vilahtikin Instagramin puolella täällä. Pidän kovasti siitä, miten kauniisti kynttilänvalo siivilöityy kynttilälyhdyn raoista ja miten upean kuvion se pöydän pintaan muodostaa! 

039

Eräs blogini pitkäaikainen lukija lähetti viikolla viestiä ja kommentoi samalla, että sisustustyylini on hänen mielestään raikas ja kodikas. Se oli mielestäni tosi kivasti sanottu ja jäin miettimään tuota hieman tarkemminkin. Tuollaista kokonaisuutta olen nimittäin alitajuisesti kotiimme hakenutkin. Se, että kodissa käyttää paljon valkoista väriä (kyllä, se on väri) ja sisustaa kotiaan raikkaasti, ei tarkoita sitä, etteikö koti voisi olla kodikas. Ilahduttavaa huomata, että sen huomaa joku sellainenkin, joka ei meillä asu :). 

beandliv

Millä kahdella sanalla sinä kuvailisit oman kotisi sisustuksen fiilistä? Entä mitä sävyjä sinä valitset kotiisi syystunnelmaa luomaan?

Comments

 1. 25.9.2016 / 19:06

  Onpa sulla kaunis koti. Niin kauniit kuvat.

 2. Nipsux
  25.9.2016 / 23:48

  Meidän kodin sisustus on varmaankin lämmin sekä kodikas, ainakin omasta mielestä. Tykkään kaikesta rouheasta ja tähän vuoden aikaan esim. porontaljat on kiva ottaa esille. Olohuoneesta löytyy aljon ruskeaa, eikös se ole lämmin väri?

  • 27.9.2016 / 12:57

   Kuulostaa ihanalta! Norjan ja Ruotsin sisustuskuvissa onkin jo yli vuoden ollut näkyvissä ruskean värin paluu sisustukseen, joten olet oikein ajan tasalla ;).

 3. Raili
  26.9.2016 / 22:35

  Hei
  Ihastuttavia kuvia. On kuvia ja sitten näitä, joihin
  tunnelma on jollain selittämättömällä tavalla vangittu.
  Kotini on vaalea ja harmooninen. Toistaiseksi sohvapöydällä
  on yksi tuikkulasi ja valkoiset verhot vaihtuivat tummempiin.
  Blogiasi on kiva lukea.

 4. Iita
  27.9.2016 / 07:34

  Ihania sävyjä, ja tuo nojatuoli on oikea karkki! Mistäköhän löytyisi vastaava?

  • 27.9.2016 / 13:00

   Kiitokset, Iita! Paikallisista myyntiryhmistä voi tehdä tämänkaltaisia löytöjä (esim. Tori.fi tai Facebookin myyntiryhmät). Sillä tavalla minäkin löysin nämä tuolit reilu vuosi sitten. Ovat kyllä niin ihanat, ei enää tunnista samaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.