Tervetuloa viikonloppu!

En tiedä teistä, mutta täällä tuntuu siltä, että viikko vain hurahti ohi ja nyt on taas viikonloppu! Ihanaa! ♥

Tämän viikonlopun varalle on merkitty monenlaista puuhaa pakastimen ovessa nököttävään kalenteriin. Meidän perjantaimme muodostuu usein viikonlopun kauppareissusta sekä viikkosiivouksista (kunpa tuon jälkimmäisen voisi skipata..), mutta se perjantai-illan hetki, kun kaikki on tehty ja käydään yhdessä iltapalalle – se on ihana ja sen kruunaa se fiilis, että koko viikonloppu on vasta edessä!

viikonloppu

154

102

Olen tänään nauranut taas lukemattomia kertoja tuolle pikkumiehelleni! Niin hauskoja juttuja aamusta iltaan! Tänään hän on kutsunut nuorempaa kisuneitiä Alliksi ja kun leikilläni sanoin, että sehän on Sissy, niin huusi melkoisen kovalla äänellä Se on Alli! Hetki sitten kutsui myös isäänsä Alliksi. Kaupassa autokärrystä ylös noustessaan kompastui ja tokaisi oumaigaad. Teki mieli päästää sellainen hörönauru ettei tosikaan, mutta sain joten kuten hillittyä. Keneltä lie kuullut moisen lausahduksen; yhtään ei kuulostanut tutulta… :D 

Purin juuri viikonlopun ruokaostokset kaappeihin, sytyttelin kynttilät ja nyt alan valmistamaan meille iltapalaa. Mulla oli yksi toive tämän viikonlopun varalle: saada nauttia takkatulesta ja äsken nuo ihanat kävivätkin yhteistuumin takkapuita noutamassa! Nyt olohuoneessa kuuluu olevan takansytytysoperaatio käynnissä, puuhastelijoina pikku-M ja joku Alli :D, joten taidanpas siirtyä toisten seuraan nautiskelemaan. Tunnelmallista viikonloppua teillekin!

Comments

 1. Marika
  23.9.2016 / 21:46

  Aivan loistavia kommentteja pikkumieheltä, OMG :D

  Mukavaa viikonloppua! Itse vietän pitkän viikonlopun mökillä ja vasta maanantaina on paluu arkeen. Kiva polttaa kynttilöitä ja roihuja ja lämmittää takkaa. Vanhempi kisu nauttii kun saa olla vapaana. Pikku sadekaan ei haittaa pörröturkkia, sadetakki on omasta takaa :)

  • 25.9.2016 / 18:16

   Hän on kuule melkoisen mainio pakkaus! Itse luulin, että tuo OMG-kieli saisi alkunsa vasta joskus reilun kymmenen vuoden päästä, mutta nykyään kaikki on toisin ;D.
   Kivaa sunnuntai-iltaa!

 2. Tiia
  24.9.2016 / 10:48

  Kuullostaa ihanalta perjantailta!<3
  Mitä yleensä syötte iltapalalla? Meneekö ihan perus leivillä vai teettekö jotain erilaisempaa?:)

  • 25.9.2016 / 18:17

   Juu aika leipävoittoista on, nykyään enää harvemmin puuroa, mutta joskus satunnaisesti sitä. Lisänä joskus joku hedelmä tai jogurttia tai muroja…

 3. Satu
  25.9.2016 / 01:04

  Pakko oli tallentaa tunnelmallinen kuvasi kellotaulusta ja palavasta kynttilästä, niin kuin joulukuuta eläisimme, vaikka menossa vasta syyskuu… Itsekin rakastan joulua,mutta asun etelä-Euroopassa joten sen merkitys on aivan eri ellen pääse jouluksi Lappiin, tai vähintään kotikonnuille Helsinkiin, mutta jotenkin tästä valokuvasta tihkui jo toivo…. Valoitus ja tunnelma.. Täältä tullaan…! Vaikka meillä vieläkin +27 mittarissa ja aurinko porottaa.. Tekisi jo mieli kaivaa joulukoristeet esiin!!!!

 4. Nimetön
  25.9.2016 / 11:53

  Ihanan kuuloinen perjantai.
  Niin kauniita kuviakin.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.