Sunnuntaimietteet ja sisustukselliset magneetit

No mutta hei! En todellakaan ole ainoa jouluhöperö, sillä ei tarvitse kuin katsella eilisen postaukseni saamia tykkäyksiä, niin… ;) Hyvä näin!

Täällä on ihanan aurinkoinen sunnuntai ja päätimmekin heti aamusella, että lähdemme päiväksi mummuni luo. Vanhemmillani on siellä erään projektin jäljiltä valtava kasa polttopuita ja haimme sieltä nyt viikon sisään jo kolmannen polttopuukuorman. Kyllä nyt on takkapuita! Poika on ollut innoissaan mukana puukuormia purkamassa; niin kauan on kantanut yhtä puuta kerrallaan puuvajaan pinoon, että kärry on ollut tyhjä! Tokaisi vain ensimmäistä kuormaa viikko sitten purkaessamme, että M:lla on kauheesti puuhommia! :D

Tänään mummuni luona vedimme oikein tehopäivän, kun vanhempani tulivat sinne myös. Miehet kuskasivat puita mönkijällä latoon ja ajelivat ruohonleikkurilla, äitini teki ruokaa ja minä imuroin kun isomummu leikki pojan kanssa. Lopuksi vielä äitini kanssa haravoimme valtavan omakotitalotontin etupihaa siistimmän näköiseksi. Poika lastasi lapiollaan isoja lehtikuormia kottikärryn tai mönkijän kyytiin hokien huh huh, olipa raskas.

Tiesittekö, että viikko sitten vietettiin vanhustenpäivää ja nyt on meneillään vanhustenviikon viimeinen päivä! Vielä ehdit soittaa mummulle tai vaarille ja kysellä kuulumisia (ja mielellään tehdä niin jatkossakin)! Olen nuorten suusta kuullut, että joskus jännittää, kun ei tiedä mitä puhuisi, mutta voin luvata, että se isovanhempi siellä luurin toisessa päässä hyvin varmasti keksii puheenaiheita ;). Ja heille se soitto on hyvin todennäköisesti koko päivän kohokohta ja he muistavat sen hyvin pitkään!

Minä olen tällä viikolla vieraillut mummuni luona normaalin yhden kerran sijaan jo neljästi. Viime perjantaina mukanani oli MioSa. designin uusimpia tuotteita; ajattelin näyttää niitä samalla mummulle, joka on hyvin kiinnostunut tästä yrityksestäni. Hän on nyt puoli vuotta kysynyt joka viikko Vieläkö sulla on niitä tilauksia? Aina vaan ko niitä tilataan sulta? Tämä uusin tuote on magneetti ja ne nähdessään mummu tokaisi Tuleeko näihin vielä jotain kuvioita? Tee kirkkaammilla sävyillä, punaisia ja sellaisia! :D Nooh ehkä joskus myöhemmin, mutta tällä hetkellä valmistan itsekkäästi sellaisia tuotteita, joissa oma silmäni eniten lepää…

Oletteko huomanneet, miten kiven alla kauniit magneetit ovat? Siis sellaiset ihanat samaa sarjaa olevat, jotta jääkaapin ovi tai työpisteen ympäristö ei ole kymmentä eri sorttia täynnä! Ja tokihan käyttöesineet saavat (oikeastaan niiden pitääkin) olla silmää miellyttäviä ja aina plussaa siitä, kun ne sopivat sisustukseenkin! Näistä ajatuksista syntyivät nämä magneetit (osa syntyi jo huhtikuussa, mutta muut tuotteet ajoivat edelle…), jotka ovat nyt pari päivää olleet MioSa. designin Facebook-sivulla myynnissä. Aluksi kyllä mietin, raaskinko edes myydä näitä herkkunappeja ;D, mutta olen nyt muutamat jo kuoreen sujauttanut…

Magneetteja on kuutta eri sävyä: puuta, mustaa ja valkoista, minttua, hempeää roosaa ja nutriaa, joka on tosi kaunis harmaan ja ruskean sekoitus. Kokoja löytyy kaksi: pieni, jonka halkaisija on 35 mm ja iso halkaisijaltaan 50 mm. Magneettien maalipinta on hyvin peittävä, mutta puunsyynkuviot näkyvät kauniisti sen läpi tehden jokaisesta magneetista uniikin. Käyttämäni magneetit ovat erittäin voimakaspitoisia!

Tein tähän muutaman herkun sävy-yhdistelmän kuten esimerkiksi minttu-musta-valkoinen, musta-valkoinen-puu ja nutria-roosa-puu:

Magneetteja voi tietysti tilata vaikka vain yhtä sävyä ja minkä verran haluaa – hinnoittelu menee seuraavasti:

 • 3 kpl 10 €
 • 6 kpl 17,90 €
 • 9 kpl 23,90 € (hinnat sis. ALV 24 %)

Tilaukseen voi sekoitella sävyjä ja kokoja ihan oman maun mukaisesti. Esim. yksi iso ja kaksi pientä tai kaksi isoa ja yksi pieni. Tai isompien erien tilaukseen puolet ja puolet. Ilmoitathan nämä toiveesi tilatessasi! Kuusi magneettia menee vielä 1,50 € postimaksulla, tuosta suuremmat erät 2,50 euron postimaksulla. Maksutapana toimii tilisiirto ja näitä voi tilata sekä sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxin kautta.

Kaunista syyssunnuntaita!

Comments

 1. memuli
  10.10.2016 / 14:12

  Siis niin ihania! Näistä joku arvonta pystyyn ;-)
  Ehdottomasti suosikkejani tuotteistasi vaikka kaikki ovatkin hienoja!

  • 10.10.2016 / 16:23

   Oi mikä ihana palaute, kiitos kovasti! Arvonta on ollut kyllä mielessäni, nyt kun MioSa. designin FB-sivuilla meni 1000 tykkääjän raja rikki, mutta vielä en ole ehtinyt tämän pariin. Blogin puolella on luvassa arvontaa kuitenkin viimeistään marraskuun alkupuolella, kun vietän ”uuden” blogini avajaisia :). Arvontoja on tuolloin luvassa enemmänkin kuin yksi eli MioSa. designin lisäksi mukana on muitakin yrityksiä ;). Pysyhän kuulolla!

 2. 10.10.2016 / 20:39

  Hei! Siis todellakin, todelliseen markkinarakoon iskit. Kauniita, yksinkertaisia ja tyylikkäistä magneetteja ei ole valinnaksi asti. Kiitos sinulla, kun täytät skandinaavisen sisustuksen ystävien toiveet :)

  • 11.10.2016 / 17:51

   Voi kiitos Elina, olipa kivasti sanottu! Kyllä nämä aika tykättyjä ovat tuntuneet olevan ;). Itsellänikin olleet ahkerassa käytössä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.