Sunnuntaiaamuun

Huomenta blogimaailma & talviaika! Sunnuntaiaamuun vaikka aamukahvin seuraksi ihania sisustuskuvia:

Sain näistä kuvista sellaisen kipinän, että pitäisikös pyytää mieheltä takkatulta heti tähän aamutuimaan ♥. Eikös sellaisista hetkistä ole tällaiset syksyiset (kohta talviset) sunnuntaiaamut tehty! Kahvikupposenkin voisin nauttia siinä samalla, kun yleensä hörpin sen vasta pojan päiväuniaikaan.

Huomaan näinä päivinä törmääväni tuollaisiin isoihin kaktuksiin tämän tästä:

Näyttäähän se kieltämättä kivalta! Minulla on nyt vain joku viherkasvimasennus päällä, sillä ruokailutilan fiikus näyttää aikamoisen karulta ja on kohta lehdetön (vaikka kuuluu asiaan, harmittaa silti); Ruokailutilan vihreä nurkkaus -postauksessani nähty look on pian mennyttä. Peikonlehtikin näyttää tykänneen aika huonoa, kun siirsin sen kesällä uuteen ruukkuun. Muutama lehti on kuollut eikä asiaa lainkaan auta se, että taapero käy ohimennessään repimässä liuskoittuneisiin lehtiin omia liuskoja… Mietin, että pitäisiköhän varmuuden vuoksi ostaa toinen, sillä olen niin nauttinut peikonlehdestäni ja nyt se on kuin varjo entisestään.

Tästä talviaikaan siirtymisestä; mitä mieltä olette? Yrittäjä minussa sanoo Jes! Yksi lisätunti aikaa tehdä töitä! Äiti-ihminen minussa sanoo, että tästä voitaisiin luopua. Aika piankin. Esimerkiksi nyt heti. Onnekkaasti poika kuitenkin nukkui eilen päiväunet, jonka johdosta jaksoi valvoa normaalia pidempään ja näin ollen hän kävi yöunille iltayhdeksältä ja nukkui lähes kahdeksaan. Eli talviaikaa kello oli lähes seitsemän. Tämän voin hyväksyä, sillä pelkäsin, että päivämme tulevat tästä eteenpäin alkamaan kuudelta. Juuei.

Tämä viikonloppu on pitänyt sisällään hurjasti töitä, mikä onni että rakastan näitä nykyisiä töitäni! On tehty MioSa. designin tuotteita (perjantai-iltana pojan käytyä yöunille jopa miehen kanssa yhdessä :D) ja on kuvattu jouluaiheisia juttuja blogiin – lopputuloksia pääsette näkemään marraskuun aikana. Näiden lisäksi on vielä hieman säädetty uutta blogia, joka aukeaa teille ylihuomenna ja voi että mua jännittää enkä edes tiedä miksi! Ehkä siksi, että pelkään koko blogin haihtuvan kuin tuhka tuuleen, mutta ehkä se ei ole kovinkaan todennäköistä :P. Uusi blogi löytyy osoitteesta allyouneediswhite.com. Toivottavasti pysytte muuttomatkassa mukana, mutta vielä huomenna tapaamme täällä viimeisen kerran.

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. Tiina
  30.10.2016 / 09:42

  Todella kaunista! Mitä kasveja ovat maljakoissa olevat ja onko sinulla yleensäkin vinkkejä mitä kasveja maljakoissa voisi pitää? Kiitos ☺

  • 30.10.2016 / 09:59

   Sohvapöydällä näyttäisi olevan eukalyptuksen oksia ja sitten jotain toista, jota en tunnista, ja keittiön pöydällä taitaa olla hortensiaa leikkokukkana (seassa myöskin eukalyptusta) :)
   Maljakkoonhan sopii laittaa vaikka ja mitä! Lähtee ihan omista mieltymyksistäsi: mistä kukista pidät? Myös floristilta voi kukkakaupassa kysellä vinkkejä, ehdottavat varmasti mielellään erilaisia vaihtoehtoja :)

 2. Heidi Hakala
  30.10.2016 / 17:07

  Eryngium (piikkiputkea) maljakossa! Kestävä leikkokukka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.