Matkalla uuteen

Viimeiset moikat tästä osoitteesta, ennen kuin siirryn uuteen blogiosoitteeseeni. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei ilmassa ole yhtään haikeutta. Sillä kyllä sitä jonkin verran on. Indiedays on ollut ihana blogikoti ja tunneihmisenä tulen ennen kaikkea muistamaan sen paikkana, jossa bloggasin silloin, kun elämäni muuttui valtavasti – silloin, kun sain tietää odottavani lasta ja silloin, kun minusta tuli äiti. Täällä olen jakanut teidän kanssanne nämä elämäni suurimmat asiat: kun kerroin, että perheeseemme syntyy vauva ja kun kerroin poikamme syntymästä. Päällimmäisenä tulen muistamaan tämän portaalin näistä asioista, mutta toki muistan myös portaalin taustatiimin. Bloggaajakollegat puolestaan pysyvät kollegoina, siihen ei portaali vaikuta.

uuteen

Tämän kuvan otin tänään, kun olin saanut kuvattua erään kivan projektin valmiiksi. Takkaluukusta heijastuu mm. tuolia ja silityslautaa… Mutta näistä(kin) enemmän uudessa blogikodissani. Nyt sanon kiitos ja hei, Indiedays! On tullut aika sulkea tämä blogiovi ja avata seuraava. Uusi blogioveni löytyy osoitteesta allyouneediswhite.com; blogi aukeaa ihan pian teillekin, joten tapaamme siellä! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.