Lämpimästi tervetuloa!

 

Täällä ollaan ja raapustellaan ihka ensimmäistä kertaa! Toivottavasti pysyitte muuttoauton kyydissä, sillä te olette kyllä aikamoisen arvokas osa muuttokuormaani.

Alkuun voisin hieman esitellä tätä uudistunutta blogiani, sillä vaikka tämä saattaa teidän silmissänne lähes samalta näyttääkin, niin on täällä muutamia uusia juttuja, jotka otin nyt käyttööni! Lähtökohtanani uudelle blogialustalle oli mahdollisimman simppeli ja helppolukuinen pohja, joka toimii hyvin myös mobiilissa. Nykyään on saatavilla valtavasti erilaisia blogipohjia vaikka kuinka monine erilaisine yksityiskohtineen, mikä on tietysti ihan hyväkin ja mielelläänhän niitä erilaisia versioita muiden blogeissa ihasteleekin. Minä olen tässä kuitenkin varmaan hieman vanhanaikainen, sillä tykkään eniten oman blogini kohdalla tällaisesta. Paikoillaan pysyvä banneri, ei vaihtuvia/liikkuvia kuvia, koko postaus kerralla etusivulle näkyviin jne. Nämä olivat toiveitani, jonka pohjalta lähdin blogipohjaa etsimään ja ostamaan.

Bannerikuva on sama kuin aiemminkin, tuo minulla on ollut käytössäni jo parisen vuotta. Bannerin alapuolelta löytyvät ns. välilehdet (eivät näy kännykällä), joilta löytyy tarkempaa blogiesittelyä (kuinka moni esim. tiesi, miten blogin nimi aikoinaan syntyi?), infoa minulle niin rakkaasta MioSa. designista sekä tietoja, miten kanssani pääsee tekemään blogiyhteistyötä. Yhdeltä välilehdeltä löytyvät yhteystiedot, mutta ne löytyvät sivupalkistakin. Sivupalkista löytyvät lisäksi blogini seurantakanavat sekä blogiarkisto lukuisine vanhoine blogiteksteineen. Sivupalkissa nököttää vanhaan tuttuun tapaan myös Etsi blogista -kohta, jolla jotain tiettyä aihetta voi etsiä hakusanan tai -sanojen avulla.

004

Nyt tietysti hieman jännittää, että miten tämä sivu pelittää, kun se vihdoin on livenä! Tähän asti olen puuhastellut ja kirjoitellut täällä taitavan taustatukeni kanssa kaksin, joten kestää varmaan hetken tottua, että täällä on ehkä pari muutakin :D. Vai onko? Testatkaa ihmeessä kommenttiboxin toimivuutta ja jos huomaatte joitain epäkohtia, niin laittakaahan viestiä tulemaan! Muuttomatkat ovat aina jonkin verran pomppuisia, joten joitain kuvia ja kommentteja on varmasti tielle tippunut, mutta ei anneta sen häiritä! Seurantakanavia päivittelen tässä pikkuhiljaa ja olisi tosi huippua, jos viitsisitte päivittää blogini uuden osoitteen oman bloginne seurantalistalle!

Tässä on nyt melkoisen härdellintäyteinen lokakuu takana, joten tuntuu enemmän kuin mukavalta ja tervetulleelta kääntää marraskuun sivu auki! Blogissa on muuten luvassa kivoja juttuja tässä lähipäivinä, sillä juhlistan uuden blogini avajaisia erilaisin pikkuyllärein, joten pysykäähän kuulolla… ;)

094

Tervetuloa marraskuu ja tervetuloa uuden blogini pariin!

Comments

 1. 1.11.2016 / 08:22

  Oikein kivalta näyttää, onnea uuteen kotiin :) !

 2. Alexandra
  1.11.2016 / 08:29

  Hei ja onnea uuteen! Fonttikoko näyttää pienentyneen ainakin mobiilikäyttäjällä. On vaikeampi lukea pienempää tekstiä. Onkohan sitä mahdollista suurentaa?

  • 1.11.2016 / 09:50

   Kiitokset! :)
   Kiitos huomiosta, en ollut itse asiaa huomannutkaan. Jotkin asiat valitettavasti muuton myötä muuttuvat, kun blogipohja on eri, mutta katsotaan, mitä voimme asialle tehdä :).

 3. Päivi R
  1.11.2016 / 09:04

  Hyvin pelittää puhelimen näytöllä! Ja kiva ettei ole vilkkuvia tai liikkuvia kuvia häiritsemässä, tykkään!
  Onnea uudelle blogikodille :)

 4. Lellu
  1.11.2016 / 09:48

  Onnittelut uudesta blogista. Hienolta sivut näyttää <3

 5. Tukse
  1.11.2016 / 10:19

  Ihqudaa

 6. Jenna
  1.11.2016 / 10:20

  Uusi alku uudet kujeet ;) <3

 7. Äippä
  1.11.2016 / 10:46

  Hienolta näyttää – tuttu ja turvallinen blogi :) Mukavaa, kun ei ole liikkuvia kuvia, pysytyy keskittymään tekstiinkin paremmin. Sinun oma kuvasi on piste iin päällä – onnea!

  • 1.11.2016 / 16:52

   Kiva että jätit viestiä, kiitos paljon! ♥
   Saatkin heti testata, toimiiko – tuliko tämä vastaukseni sähköpostiisi? :)

   • Äippä
    1.11.2016 / 21:08

    Moi, ei tullut, ei edes roskapostiin. Kiva, kun muistit tuon ☺

    • 2.11.2016 / 08:32

     No voi harmi, mutta kiitos tiedosta! Käytössä täysin sama lisäosa kuin edellisessä blogissani, mutta täytyy näköjään säätää sitä vielä… :)

 8. Marsi
  1.11.2016 / 11:05

  Todella hienolta näyttää… ihanan helppo lukea puhelimen näytöltä
  Yksinkertainen on kaunista, mielestäni. Tulee jotenkin kotoisa, rento fiilis kun luki ekaa postaustasi

  Ihanaa loppuvuotta Sinulle

  • 1.11.2016 / 16:53

   Minunkin mielestäni yksinkertainen on kaunista. Kiitos ihanasta kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että tuollainen fiilis välittyi :)

 9. Nea
  1.11.2016 / 11:19

  Hyvin pysyttiin muuttoauton kyydissä, oli hyvä opas joka kertoi koko ajan missä mennään!
  Ihanan selkeät sivut, tekijänsä näköiset :)

  Onnea uuteen blogikotiin! ♥

 10. Marika
  1.11.2016 / 11:39

  Hyvältä ja selkeältä näyttää! Minäkin tykkään rauhallisesta ulkoasusta ilman välkkyviä härpäkkeitä :)

 11. Kaisa
  1.11.2016 / 12:59

  Mukana pysyttiin täälläkin :) Fonttikoko tosiaan puhelimella pienempi kuin aiemmin, mutta minua ei haittaa. Sivut näyttää selkeiltä. Jään innolla seuraamaan, mitä tuleman pitää :)

 12. Nimetön
  1.11.2016 / 13:26

  Ulkoasu näyttää paremmalta kuin entinen, onnittelut! Kävin lukemassa blogiesittelysikin. Olen joskus ajatellut lukiessani blogiasi ”viidentenä vuodenaikana”, että voisit vaihtaa tuolloin blogisi nimeksi ”All you need is white…christmas” :)

 13. Karrie
  1.11.2016 / 14:11

  Onnea uuteen kotiin! Hyvin toimii ja hyvältä näyttää! :)

 14. Sanni
  1.11.2016 / 14:26

  Täällä myös matkassa pysytty mukana! Innolla odotan tulevia postauksia! :)

 15. Pilvi
  1.11.2016 / 15:34

  Onnea uuteen blogikotiin! ❤️

 16. MUMMO
  1.11.2016 / 16:26

  Onne uuteen blogikotiin tv mummo

 17. Niina ja 4 kisua
  1.11.2016 / 17:35

  Täällä ollaan ja jatketaan lukemista vanhaan malliin :)
  Mukava että saan tätäkin kautta muuta ajateltavaa kuin tämän Luka-kisun kaipauksen <3
  (p.s. Viikon päästä tiedän , onko tulossa oranssi-kisuvauva, asia ollut vireillä jo paljon ennen Lukan pois menoa…)

   • Niina ja 4 kisua
    12.11.2016 / 09:41

    8 suloista kisuvauvaa syntyi, mutta ei yhtään oranssia :( Eli oranssi kisu haave jatkuu…

    • 12.11.2016 / 09:59

     Ohhoh, olipas monta! Älä murehdi Niina, tämä oli tarkoitettu näin ja teidän oranssi kisuvauveli on vasta tuloillaan ♥

 18. Leppäkerttu
  1.11.2016 / 17:52

  Onnea uuteen blogiin! Näyttää todella kivalta. Tykkään pelkistetystä tyylistä. Oletan, että blogisi saa yhä ainutlaatuisempaa sisältöä. Välillä noissa blogiyhteisöissä turhauttaa se, että samaa talouspaperia mainostetaan viidessä peräkkäisessä lukemassani blogissa blogiyhteistyön merkeissä. Suurella mielenkiinnolla odotan mitä itsenäisyys tuo sisällöllisesti tullessaan ☺

  • 1.11.2016 / 18:11

   Kiitos Leppäkerttu! Ymmärrän hyvin pointtisi ja koen, että omaan tyyliini ei ole oikein koskaan soveltunut ”minkä tahansa mainostaminen”. Ehkäpä siksi sovin tänne oman domainin alle paremmin, heh! Tosin vaikka olin portaalissa yli neljä vuotta, en ole sitä mieltä, että blogini täyttyi mainoksista. Oma käsitykseni on, että olen hyvin maltilliseen tahtiin yhteistöihin lähtenyt (mitä mieltä sinä olet tästä?) eivätkä ne tähän itsenäistymiseenkään kyllä lopu, että samalla hyväksi havaitsemallani tyylillä aion jatkaakin :).
   Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En kyllä usko, että mitään suuria muutoksia kuitenkaan, sillä niin omana itsenäni olen tätä tehnyt, että ei siihen portaali mitenkään ole vaikuttanut. Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kommentti, kiitos siitä!

 19. Laura
  1.11.2016 / 19:59

  Mikä tuo lipaston päällä oleva kynttelikkö olikaan – tosi nätti :)

 20. Sara
  2.11.2016 / 12:52

  Ensinnäkin onnea ”uuteen kotiin”!

  Minulle oli päivittynyt blogin uusi sijainti Blogloviniin. Luen blogit yleensä ipadiltä ja tykkään siitä, että teksti on heti näkösällä eikä tarvitse siirtyä eteenpäin. Tämäkin toimi hyvin. Toivottavasti myös kommentointi onnistuu tabletilta. Joidenkin blogien kohdalla siinä on ongelmia, toivottavasti ei sinun blogissasi.

  • 2.11.2016 / 14:31

   Kiitos kommentistasi, Sara! Blogloviniin on luultavasti tulossa muutoksia. Nimittäin nyt kun blogia lukee sitä kautta, ei itse blogiin tarvitse siirtyä ollenkaan lukeakseen postaukseni. Tämä ei tietenkään minulle bloggaajana ole hyvä asia, sillä pitäähän kävijät blogissa näkyä ja blogin tilastoihin kirjautua. Ymmärrät varmaan :). Joten tulossa sellainen muutos, että siellä näkyy vain pätkä tekstiä ja jos haluaa lukea koko postauksen, on siirryttävä blogiin.
   Onnistuuko tabletilta kommentointi?

 21. 3.11.2016 / 20:13

  Onnea uuteen osoitteeseen! ❤️ Mobiilissa näyttää tosi hyvältä ja toimii hienosti, selaimella en ole vielä ehtinytkään kurkata!

  • 3.11.2016 / 21:12

   Kiitos Essi ♥.
   Olen yrittänyt saada toimimaan sitä, että saisitte nämä vastaukset sähköpostiinne… Tuleekohan tämä? :D

 22. Marja
  3.11.2016 / 21:09

  Hei, teillä on tosi kaunis ja tyylikäs koti. Olen seurannut blogiasi jo vuosia, välillä aktiivisesti, välillä harvemmin. Onnea uuteen blogiin!
  Mikä maalisävy teillä on olohuoneen seinissä? Entä lattia, onko se laminaattia ja jos on, niin mikä sävy? Meille on tulossa pintamateriaalien päivitys ja teillä olevat sävyt ovat kyllä kauniit lainattavaksi.

  • 3.11.2016 / 21:16

   Hei Marja!
   Kiitokset kivasta viestistäsi ja mukavaa, että löysit tänne uuteenkin osoitteeseen.
   Meidän seinät on maalattu tällä värisävyllä, joka on tosi kaunis valkoinen ja jonka rinnalle listavalkoinen hyvin sopii eikä saa sitä kellertämään. Maalikoodi on NCS 0502-Y.
   Lattia on laminaattia: Haro Tritty 75, sävy white oak.

 23. Heidi
  3.11.2016 / 21:35

  Onnea uuteen blogikotiin! Jospa minäkin aktiivisena lukijana mutta laiskana kommentoijana nyt vähän ryhdistäytyisin :) Todella selkeän ja siistin näköistä, ja iPadilla ainakin helppo lukea. Kuvatkin ihan sopivan kokoisia. Huomasin myös, että Bloglovinissa olisi voinut lukea koko postauksen, mutta päätin tulla katsomaan sivuille asti, miltä täällä näyttää, Bloglovinissa kun näkyy vain perusteksti ja kuvat. Eli kannattaa ehdottomasti muuttaa sellaiseksi kuten tuossa aiemmin kommentoitkin, että vain postauksen alku näkyy siellä. Ja heh, huomasin edellisestä kommentistasi että meidän talon ulkomaalin sävy on näköjään sama kuin teillä sisällä! Hyvä valinta ;)

  • 5.11.2016 / 10:20

   Kiitos Heidi! Kiva että kommentoit nyt :)
   Joo tuohon Blogloviniin tosiaan tulossa muutos jossain vaiheessa, ei ole niin kiireellinen juttu kun omalla sivustolla bloggailen ;).

 24. 7.11.2016 / 16:58

  Hyvältä näyttää, piti tulla heti eka päivä katsomaan uutta blogia, mutta olen ollut niin väsynyt ja kiireinen, ettei ole pahemmin ehtinyt koneella istumassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.