Päivän satunnaiset kotoa

 

Perjantai on täällä taas, voiko olla tottakaan! Huomaako kukaan muu, miten nämä viikot vain kiitävät ohi? Juuri nämä vuoden ihanimmat viikot, jotka ovat niin tunnelmallisia, että pitäisi ehtiä nauttimaankin… Olen tässä pikkuhiljaa yrittänyt asennoitua siihen, että tämä joulunodotus tulee olemaan kohdallani erilainen aiempiin vuosiin verrattuna ja tämä lähinnä näistä yrittäjän kiireistä johtuen. Enää ei ehdi samalla tavalla fiilistelemään, mutta pakkohan niillekin hetkille on aina välillä aikaa järjestää! Ja toki olen kiireistäni myös onnellinen, ilman muuta. Kiire on yrittäjälle aina positiivinen juttu!

033

Olen tuumaillut, että starttaan MioSa. designin joululoman hyvissä ajoin, jotta ehdin kunnolla rauhoittumaan joulun viettoon. Ystäväni eivät tähän usko :D, mutta yritys on kova. Näin ollen, kannattaa olla joululahjahankinnoissa ajoissa liikkeellä, sillä minä olen vain yksi kaksikätinen kotiäiti muiden joukossa ja ehdin parin viikon aikana valmistaa vain rajallisen määrän tuotteita. Näin helpottaisi suunnattomasti, jos tilaukset jakaantuisivat useammalle viikolle. Myöskään kovin lähellä joulua en ala enää varastoja täydentämään eli jos jotain loppuu, niin uutta on luvassa vasta ensi vuoden puolella. Kivasti joululahjatilauksia on jo tullutkin, kiitokset niistä! ♥

miosa

Toiset nauttivat jo ensilumesta, toiset sitä vielä odottavat. Kyllä näyttäisi tämä tämänkin päivän maisema upealta, jos ulkona olisi valkoinen lumipeite:

014

Mutta onhan se kiva, kun on jotain mitä odottaa!

Täällä on viikkosiivoukset kutakuinkin tehty ja nyt päiväunet skipannut poika katselee Ryhmä Hauta hedelmävälipalaa mussuttaen. Otin cappuccinon ja istahdin hetkeksi koneelle blogin pariin. Seuraavaksi meillä on ohjelmassamme suklaamuffinssien tekoa! Ajattelin yllättää töistä palaavan miehen viikonlopun alkamisen kunniaksi. Kynttilätkin ajattelin sytytellä jo nyt iltapäivästä, sillä tässä vartin aikana on alkanut hämärtää ihan toden teolla! Niin ihanaa tämä kotiin omien rakkaiden kera käpertyminen ♥.

Poika tulikin juuri tähän viereen ja tokaisi ruudun nähdessään Katsoppas! Siinä on meiän koti! Piti vielä sanoa, että kuinka ihanaa nykyään on, kun lapsen kanssa voi yhdessä puuhastella monenlaista. Hänen kanssaan olemme jo leiponeet joulutorttujakin tälle vuodelle, vaikka hänen mielestään hän leipoi ne yksin eikä äiti edes auttanut :D. Pipareitakin on tarkoitus leipoa joku ilta. Joskus aiemmin kun nämä hommat olivat sitä, että lapselle yritti keksiä jotain muuta puuhasteltavaa, jotta sai itse leivottua… Nyt on niin parasta ♥. Ja hei, pojastamme on kuin itsestään kasvanut jouluihminen! Puhuu joulupukista tämän tästä ja siitä, miten pukki tuo jouluna lahjoja! Eilen hän etsi pitkään erästä rakennuspalikkaa eikä löytänyt. Tuumasi sitten, että joulupukki varmasti tuo minulle uuden :D.

koti

Nyt näistä sekalaisista perjantaimietteistä viikonlopun viettoon! 

P.S. Arvontaan ehtii osallistua vielä huomisiltaan saakka täällä.

Comments

 1. Juuli
  5.11.2016 / 09:00

  Hei

  Olen aloitteleva bloggaaja ja minua mietityttää eräs veroasia. Tuleeko bloggaajan siis kertoa verottajalle saaduista lahjoista ja testituotteista? Voisitko kertoa hieman tästä ja omasta kokemuksestasi?

  Kiitos jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogista <3

  • 5.11.2016 / 10:26

   Hei Juuli!
   Kyllä tulee ilmoittaa saatujen tuotteiden käypä arvo. Lahjat ovat asia erikseen, niitä ei lasketa tuloksi. Esim. sellaiset, että yritys lähettää tuotteita eikä odota mitään mainosta niistä. Tämän vuoksi mitään yhteistyötä ei kannata tehdä pelkällä tuotepalkkiolla, sillä ne maksavat bloggaajalle. Bloggaaja ansaitsee työstään rahallisen palkkion, aivan kuten muillakin aloilla tehdystä työstä. Jos yritys (toki hieman riippuu yrityksen sekä blogin koosta) tarjoaa yhteistyötä pelkällä tuotepalkkiolla, saa se aika äkkiä ikävän leiman otsaansa.
   Lisätietoja verotukseen liittyvistä asioista löydät täältä:
   https://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Verohallinnon_kannanottoja/Henkiloverotus_ja_ennakkoperinta/Blogikirjoituksista_saatujen_korvausten_

   Ja kerro ihmeessä blogisi osoite, jotta pääsemme vierailulle!

 2. 5.11.2016 / 20:30

  Teillä on kyllä niin ihana ja valoisa koti! Aina ihastelen, miten kauniita kuvia siitä saa!

  Tsemppiä yrittäjän joulukiireisiin :)

 3. Saara
  8.11.2016 / 20:33

  Rupesin tiedustelemaan,että mistä olet ostanut/löytänyt tuon ihanan katosta roikkuvan kuparisen pallovalaisimen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.