Tummanpuhuvaa

 

Selailin viikonloppuna muutamia sisustuskuvia ja törmäsin samalla näihin, jotka olivat eräiden kotikuvien joukossa. Niin upeita kuvia, jotka oli heti jaettava täälläkin. Näissä on jotenkin tosi pysäyttävä tunnelma; jotain sellaista ihanan inspiroivaa, kiehtovaa, tummanpuhuvaa, mystistä, koukuttavaa…

tummanpuhuvaa

stailaus

5173803

Upeita valokuvia ja taas se uuden kameran haaveeni nostaa päätään…

Kiva että niin moni on jo tänne uuteen osoitteeseeni löytänyt! Google tulee näissä muutoksissa tosiaan melkoisen jäljessä: vasta kuukausien kuluttua tarjoaa hakutuloksissa uutta osoitettani, siihen asti ohjaa vanhaan, jota ei siis enää ole olemassakaan. Mutta toivottavasti aiemmin googlen kautta tulleet löytävät perille jotain muuta reittiä!

Viimeviikkoisen Nunuco Design -arvonnan voittaja on selvillä; arpaonni osui Jenniin ja voittajalle olenkin jo sähköpostilla asiasta ilmoittanut. Seuraava uutta blogiosoitettani juhlistava arvonta starttaakin ihan lähipäivinä eli jo tällä viikolla ja sen myötä otetaan taas pieni askel kohti joulua… Mietin tässä juuri, pitäisiköhän tänä iltana laittaa kotiin jo jotain pientä jouluvalaistusta… Joko teiltä löytyy tähtiä ikkunoista? :) 

(Kuvat lainattu Entrance.)

Comments

 1. 8.11.2016 / 06:33

  Sanoinkuvamatnón fiilis kuvissa, piti ihan jäädä pidemmäksi aikaa katselemaan! :) <3

 2. 8.11.2016 / 13:42

  Vitsi, miten tunnelmallisia tummanpuhuvia kuvia! Vau! Mulla on myös uuden kameran osto edessä. Onneksi miehellä on hyvä kamera, jota lainailen vähän väliä, hih.

 3. Ida
  8.11.2016 / 23:36

  Nuo kuvat ovat aivan mielettömiä, niin mystisiä!
  Olen aivan häkeltynyt, että teillä ei vielä ole tähtiä ikkunoissa!?! Itse en ole niiin jouluihminen kuin sinä, mutta pidän kovasti joulukoristeista. Meillä valotähdet pääsivät keittiön ja olohuoneen ikkunoihin viime viikolla. Mielestäni ei ollenkaan liian aikaisin! Myös ulos olohuoneen ikkunan alle on saatu jo kuusi ja siihen valot. Näin pimeällä, peltojen keskellä, on aivan ihanaa kun hämyistä valoa tulee sisälle. Katuvalot eivät tuota maisemaa pilaa, heh! Yleensä vain haaveilen siitä, että laitan talvivaloja hyvissä ajoin, mutta aina kiireiden vuoksi ne olen saanut laitettua vasta adventtina tai joulukuussa. Nyt kotiäitinä yritän nauttia joulun ajasta ja sen tunnelmasta niin paljon kuin mahdollista jo nyt hyvissä ajoin.
  Ihania joulufiilistelyitä sinne!

  • 9.11.2016 / 13:40

   Mahtava kommentti :D. Tiedätkö, olen ollut näinä viikkoina niin kiireinen, että en ole ehtinyt vielä edes kaivata tähtiä ikkunoihin. Viime viikonloppuna mietin ensimmäistä kertaa, että milloin olisikaan niiden aika, mutta vielä se on tekemättä. Pitää katsoa, jos tulevana viikonloppuna ehtisi… Seuraavat kaksi viikkoa teen valtavan pitkiä työpäiviä joulumessujen vuoksi, joten yhtään millekään ylimääräiselle ei valitettavasti jää aikaa. Jotain jouluista meiltä kuitenkin jo löytyy ja sen näette huomenissa! :)
   Nautihan ihanan kiireettömästä joulufiilistelystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.