Joulukalenterin voittaja

 

Perjantaitervehdys teille!

Pahoittelut pienestä viiveestä arvontavoittajan arpomisessa/ilmoittamisessa – messukiireitä, messukiireitä! Nyt on kuitenkin random.org laulanut ja arponut Be & Liv:n Tree24-joulukalenterin voittajaksi seuraavan kommentin jättäneen lukijan:

VASI

10.11.2016 / 13:14
Parasta on juuri se odotuksen tunne, ei siihen ole järkevää selitystä. :)
Nautitaan tästä vajaasta parista kuukaudesta…

Onnea voittajalle! Lähetän sinulle sähköpostia ihan pikapuoliin. Ihana saada ilahduttaa tällaisella paketilla näin alkavan viikonlopun kunniaksi!

punaisia_palloja

Täälläkin pakkaillaan paketteja: MioSa. designin tuotteita huomenna alkavia joulumessuja varten! MioSa. designin tuotteet löydät viikonlopun ajan Tullipakkahuoneen Joulumessuilta. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla hypistelemään tuotteita paikan päälle, tätä kun on niin kyselty. Messutuotteiden joukosta löytyy mm. erilaisia avaimenperiä, pyyhenipsuja, magneetteja, laukku- ja kaulakoruja (myös lasten!), imetyskoruja, avainnauhoja, tähtiketjuja ja jokunen yllätystuotekin, joita ei ole vielä näkynyt missään!
Olen ollut noilla messuilla asiakkaana niin monena vuonna etten enää muistakaan enkä olisi voinut vuosi sitten aavistaakaan, että olen tänä vuonna siellä myyjän paikalla! En yhtään muista, onko siellä yleensä soinut joulumusiikki, mutta kovasti sitä toivon. Sieltä saa varmasti ihanaa joulufiilistä! ♥

Blogiin en varmaankaan viikonlopun aikana ehdi, joten toivottelen jo nyt oikein ihanaa & tunnelmallista viikonloppua! Tapaamme täällä jälleen ensi viikolla – aika kiitää, tässähän ollaan kohta jo marraskuun viimeisissä päivissä! Ensi viikolla tiedotan myöskin MioSa. designin joulunajan tilauksista; milloin otan viimeiset tilaukset vastaan jne. Suunnitelmissa on julistaa putiikkiin joulurauha hyvissä ajoin ennen joulua, jotta ehdin enemmän nauttimaan joulunodotuksesta pienen kultakimpaleeni kanssa; hän kun on vain yhtenä jouluna 2-vuotias ♥. Mutta palaan näihin tosiaan ensi viikolla, nyt viikonlopusta nauttimaan! :)

Comments

  1. Riikka Kiiskinen
    12.11.2017 / 09:37

    Mistä ja mikä on tuo ihana puinen kuusikoriste missä on palloja? Ihana !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.