Messujen jälkeen

 

Huh ja wau mikä viikonloppu! MioSa. designin ensimmäiset messut takana ja kyllä oli mukavaa! Sain aivan ihania palautteita ja kommentteja tuotteistani, myös muutamia blogini lukijoita tapasin – kiitos että kävitte moikkaamassa! ♥ Messut ylittivät odotukseni kyllä ihan täysin!

Vaikka yksi pöydän kysytyimmistä tuotteista oli rekvisiittana ollut valotähti :D, niin kauppakin kävi oikein mukavasti. Täytyy muistaa vuoden päästä hankkia noita tähtiäkin laatikollinen myyntiin, heh!

20161121_093342

Olin eilen niin puhki kaikista messua edeltävistä kiireistä ja itse messujen hässäkästä, että nukahdin pojan kanssa samaan aikaan yöunille iltayhdeksältä :D. Nukkua porskutimme yhtä kauan ja heräsimme aamulla puoli kahdeksalta. Olin niin sekaisin tuosta valtavasta unimäärästä, etten tiedä olenko vieläkään kunnolla herännyt… Nyt pärjää taas vähän vähemmälläkin!

Minua on houkuteltu toisillekin messuille ennen joulua. Kiinnostaa totta puhuen valtavasti, mutta hetken aikaa täytyy asiaa makustella ja sulatella viikonlopun messuja. Messukiireiden vuoksi myöskin netin kautta tulleissa tilauksissa on kivasti työtä seuraaviksi päiviksi; tänään pääsin jo hyvään vauhtiin ja sain jo muutaman paketin matkaankin. Vielä ehtii hyvinkin tekemään joululahjatilauksia, sillä minulla on täällä apunani ihanan auttavainen puoliso sekä pientä aarrettamme mielellään hoitavat isovanhemmat ♥.

miosa

Tällä viikolla blogissa luvassa pieniä kodinsisustusjuttuja, joulufiilistelyä sekä joululahjavinkkejä – jälkimmäisten perään on jo kyseltykin, joten tulossa on! Pikkuisen meinaa lannistaa tuo vesisateen ropina ja vauhdilla sulavat ja sulaneet lumet, mutta ei se auta kuin vääntää joulumusaa isommalle… Eikö olekin ihan kiva juttu, kun tulee niin aikaisin pimeää ettei tuota lumetonta maata enää näe? Mahtavaa marraskuun viikkoa teille! :)

Comments

 1. Sannis83
  21.11.2016 / 15:33

  Moikka!Mistä olet tuollaisen valkoisen tähden löytänyt?

  • 21.11.2016 / 17:19

   Se on vanhempieni, kuulemma Keskiseltä :)
   Itse näin viime viikolla Ohlsonilla hieman vastaavia, mutta pöytämallisia. Nekin olivat pattereilla toimivia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.