Joulua MioSa. designilta

 

Ho-ho-ho! Kyllä alkoi kuulkaas jouluttaa, kun otin muutaman jouluaiheisen kuvan. On se joskus niin pienestä kiinni ja näillä tulikin kiva pieni ripaus joulua kotiin.

Laitoin kameran laulamaan, sillä sain viime viikolla pari kyselyä MioSa. designin mahdollisista joulutuotteista. Mitään suurta jouluvalikoimaa ei syntynyt (voiko olla tottakaan, tällainen jouluihminen kun täällä häärii!), mutta jotain pientä kuitenkin. Aika menee sen verran tehokkaasti noiden perustuotteidemme parissa, että jostain päästä täytyy nipistää aikaa niille. Niistäkin löytyy toki joululahjaksi sopivia tuotteita: avaimenperiä, pyyhenipsuja, kaulakoruja, laukkukoruja, magneetteja, avainnauhoja, pannunalusia tai kransseja sekä ihania tähtiketjuja perheen pienimmille! Jälkimmäiset soveltuvat myöskin jouluiseksi vauvalahjaksi ja nyt vaaleansinisten, vaaleanpunaisten, vaaleanharmaiden ja minttujen tähtiketjujen joukkoon on ilmestynyt valkoinenkin versio! Näistä löytyy enemmän tietoa Hempeää lastenhuoneeseen -postauksestani.

Mutta sitten näihin joulutuotteisiimme, jotka tulevat tässä! Jouluinen, puuhelmistä tehty minikranssi mustalla merry xmas -tekstillä:

121

kranssit

Kransseja löytyy neljää eri versiota, näkyvät ylläolevissa kuvissa. Kranssin sävyt ovat joko punainen-puu, valkoinen-puu tai valkoinen-vaaleanharmaa-puu ja niiden halkaisija on noin 15 cm. Kaikissa on metallilankainen ripustuslenkki. Teksti tehdään kranssiin käsin, joten pieniä poikkeavuuksia näihin kuvan versioihin nähden saattaa ilmetä! Kranssin hinta on 19,90 € (sis. ALV 24 %).

088

Toisena joulutuotteenamme ovat nämä hillityt puuhelmikoristeet:

106

Koristeet myydään kolmen kappaleen pusseissa ja jokainen koriste sisältää aina kaksi tai kolme helmeä valkoisessa puuvillanyörissä. Pussien sisältö vaihtelee hieman, mutta voit valita niitä seuraavien sävyjen perusteella: valkoinen-puu tai valkoinen-puu-kulta. Kolmen kappaleen koristepussi kustantaa 6,90 € (sis. ALV 24 %). Kaikkia joulutuotteitamme on saatavilla rajoitetusti.

115

114

Nämä puuhelmipötkylät koristavat kauniisti joko joulukuusta tai jouluoksaa, huonekuusenkin oksilla ovat ihanat! Nämä käyvät myös pienestä pikkujoululahjasta.

Kuvissa näkyvä kynttelikkö on Ferm Livingin String-kynttelikkö. Koska tätä on jo muutamaan otteeseen kysytty, niin vastaan jo valmiiksi, että en valmista tämäntapaisia kynttelikköjä :).

jul

Tuotteita voi tilata minulta joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxin kautta. Maksutapana toimii tilisiirto. Jos ette ole saaneet minulta vastausta viestiinne vuorokauden sisällä, laittakaa uutta viestiä tulemaan! :)

Lupasin viime viikolla palata asiaan joulunajan tilauksiin/toimituksiin liittyen ja tässäpäs nyt pientä infoa! Vielä on hyvin aikaa tilata tuotteita jouluksi. Viimeiset tilaukset otan vastaan 9.12.2016, jonka jälkeen putiikkin astuu joulurauha. Tuon 9. päivän jälkeen valmistan viimeiset, siihen mennessä tilatut tuotteet ja postitan ne jouluksi viimeistään viikolla 46. Uusia tilauksia ei voi 9.12. jälkeen enää tehdä. Tai ainakaan niitä ei sitten enää tämän vuoden puolella valmisteta/toimiteta ja viesteihinkin vastaillaan ehkä vasta joululoman jälkeen ;).

Toivon, että mahdollisimman moni huomaa tämän infon, sillä olisi kurjaa, jos joku jää ilman toivomaansa tuotetta tilattuaan sen liian myöhään. Huomioithan myös sen, että uusia varastontäydennyksiä ei enää tälle vuodelle tehdä, joten joku tuote saattaa hyvinkin loppua jo tämän viikon aikana. Tämä huomioiden kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Jokos siellä mietitään jo kovasti joulua? :)

Comments

  1. 24.11.2016 / 23:29

    Kauniita koristeita! Etenkin nuo suloisen hillityt puuhelmikoristeet!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.