Helmikuu käyntiin

 

Hyvää alkanutta helmikuuta blogimaailmaan! ♥ Tänään oli (ja on edelleen) meidän elämässämme hyvin jännittävä päivä; tätä päivää on odotettu sekalaisin tuntein ja nyt se vihdoin koitti. Palaan tähän aiheeseen blogissani kuitenkin vasta hieman myöhemmin – nyt helmikuu käyntiin näillä ihanilla sisustuskuvilla!

Nämä aurinkoiset sisustuskuvat sopivat hyvin tähän päivään, sillä ainakin täällä meilläpäin pilkistelee tällä hetkellä aurinko pilvien lomasta. Kevättalven aurinko! ♥

Tämä koti on mielestäni hyvä esimerkki siitä, että jos tahtoo vaaleaa kotia, ei sen välttämättä tarvitse valkoista tarkoittaa. Vaalean yleisilmeen saa muillakin sävyillä! Tämän kodin seinissä on ihanan lämmin, mutta kuitenkin jotenkin myös viileä sävy. Tuollainen hiekan ja greigen sekoitus, johon ruskea lattia tuo aavistuksen lisää lämpöä.

Olen jo muutaman kuukauden ollut tykästynyt ruskean eri sävyihin sisustuksessa. Suht jyrkkä ei tummanruskealle (no ehkä sellainen suklainen menettelee :D), mutta juurikin hiekan ja greigen aavistuksen viileämmät sävyt osuvat ja uppoavat! Olen odottanut, meneekö tämä ihastus ohi, mutta ei vielä ainakaan. Eikös ne sohvatyynyt ole edullinen ja helppo tapa tuoda näitä sävyjä omaankin kotiin..? ;) Ihan sellaista täydellisen sävyistä en ole vielä löytänyt, joten vinkkejä otetaan vastaan! Näihin yhdistäisin enemmän kuin mielelläni hentoja vaaleanpunaisen sävyjä, puuteriroosa taitaa olla just oikea sävy! Sellaisia kaapista jo löytyykin.

Tuntuu, että tammikuu oli yksi silmänräpäys ja nyt ollaankin jo helmikuussa! Tässä kuussa tuleekin olemaan monenlaista kivaa tapahtumaa: viikonloppulomaa naapurikaupungissa, ystävänpäivää ja myöskin Rukan loma häämöttää edessäpäin! Paljon mukavaa odotettavaa siis!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

  1. 1.2.2017 / 14:21

    On kyllä kauniin sävyinen koti, kiitos kun esittelit! Voi tulisipa jo tuo aurinko <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.