Muista ystävää ♥

 

Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

Muutaman päivän tauon jälkeen oli tänä aamuna taas niin mukavaa istahtaa työpöydän ääreen ja uppoutua töiden pariin! Muistin viime viikolla, että ystävänpäivä on jo ihan nurkan takana ja niinpä keräsin yritykseni MioSa. designin tuotteista muutamia lahjavinkkejä, joilla muistaa ystävää. Jos jollain teistä sattuu olemaan pieni ystävänpäivämuistaminen etsinnässä, niin ehkäpä näistä olisi sellaiseksi! Kokosin seuraaviin kuviin mm. avaimenperiä, laukkukoruja sekä magneetteja. Jotain sellaista pientä, jotka ”sopivat kaikille”.

Kolmen puuhelmen avaimenperiä löytyy useissa pastellisävyissä: lila, vaaleansininen, minttu, koralli, keltainen ja vaaleanpunainen. Pastellisävyisen helmen lisäksi avaimenperässä on joko valkoinen & puu tai musta & valkoinen helmipari. Myös nauhan sävy määräytyy sitten kahden pienemmän puuhelmen sävyjen mukaisesti. Pastellisävyjen lisäksi näitä avaimenperiä löytyy myös mustavalkoisina sekä mustavalkopuisina versioina (kuva postauksen loppupuolella). Tällaisen avaimenperän hinta on 6,50 €/kpl. Jos tilaat näitä enemmän kuin kolme, on hinta 6 €/kpl.

Avaimenperistä löytyy hieman pitempääkin mallia, kuten tässä herkkulautasella:

Näitä kulmikkaita avaimenperiä löytyy neljässä sävyssä: keltainen, minttu, vaaleanpunainen & uturoosa, kaikissa musta mokkanauha. Näiden hinta on 7,50 €/kpl.

Avaimenperien lisäksi kiva pieni muistaminen voisi olla laukkukoru (7 €/kpl), joita löytyy monenlaisia versioita ja näihin voi valita sävyt myös omien toiveiden mukaisesti. Lukkoa on saatavana sekä hopean että kullan sävyssä, mokkanauhan sävy on avaimenperien tapaan musta tai konjakki:

Nämä toimitetaan sellofaanipussukassa tuotelapun kera – käy hyvin valmiista lahjapaketista!

Laukkukoruja saa myös metallihelmien kera; metallihelmi on sävyltään joko hopeinen tai ruusukultainen. Laukkukoruista saa helposti myös avaimenperäversioita vaihtamalla lukko-osan avainrenkaaseen. Tässä seuraavassa kuvassa on tehty juuri näin. Avaimenperien sävyt valkoinen – hopea – musta, minttu – hopea – musta ja valkoinen – hopea – nutria. Näissäkin omat sävytoiveet mahdollisia! Hinta 7,90 €/kpl.

Henkilön MioSa. design kuva.

Tässä seuraavassa sävyinä hempeä roosa – ruusukulta – nutria, joko konjakkisella tai mustalla mokkanauhalla.

Henkilön MioSa. design kuva.

Ajattelin yhdistää pari tuotetta samaan lahjapakettiin ja syntyi tällainen avaimenperä- & magneettisetti:

Sekä avaimenperän että magneetin sävyn voi vapaasti valita. Yllä on herkulliset minttuiset ja vaaleanpunaiset setit, mutta löytyy myös neutraalimpia vaihtoehtoja kuten nämä seuraavat:

Magneettien sävyjä on yhteensä kuusi ja ne ovat valkoinen, musta, puu, hempeä roosa, minttu ja nutria. Tällainen avaimenperä & magneetti -setti on nyt ystävänpäivätarjouksessa hintaan 9,50 €. (Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.) Tilauksen voi tehdä MioSa. designin Facebook-sivun inboxin tai sähköpostin allyouneediswhite@hotmail.com kautta. Maksutapana toimii tilisiirto ja kuitti tulee sitten tuotteiden mukana.

Ystävänpäivää vietetään 14.2. ja jotta paketti ehtii varmasti perille, tulisi se tilata 8.2.2017 mennessä. Huomautan myöskin, että joitain tuotteita on rajoitetusti! Jotta varmasti saat haluamasi tuotteen/tuotteet, suosittelen tilaamaan mahdollisimman pian.

Nyt jatkan täällä työpäivääni suomipopin tahtiin – huippua maanantaipäivää teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.