Uusi Ikea Stockholm -mallisto

 

Selailin tuossa aamutuimaan Ikean uutta, huhtikuussa myyntiin tulevaa Stockholm-mallistoa, kun en viikolla ehtinyt. Tämäkin mallisto on skandinaavista designia parhaimmillaan ja sen pitäisi kuulemma kutsua rauhoittumaan sekä nauttimaan tästä hetkestä. Kurkataanpas mallistoon hieman tarkemmin!

Aiempiin Ikean Stockholm-mallistoihin nähden tässä uudessa mallistossa nähdään enemmän vaaleaa puuta, etenkin rottinkia ja saarnia. Tekstiileissä erityisesti sametti on esillä. Väriuutuutena tässä mallistossa nähdään tummansininen, jonka sanotaan muistuttavan pohjoisista vesistä. Itselläni oli joskus vuosituhannen vaihteessa vahva tummansinisen kausi juurikin lasiesineissä enkä kyllä ainakaan vielä menisi sanomaan, että se palaa omaan kotiini ;). Ainakaan niiden lasiesineiden muodossa!

Ajankohtaisen tummansinisen värin lisäksi mallistossa näkyy muitakin tämän vuoden trendejä: sametti, korkin rinnalle nouseva rottinki sekä kromattu teräs, joka ottaa trendimetalleissa pitkään pinnalla pysytelleen messingin paikan. Jännä nähdä miten omalla kohdallani tulee tämän trendin kanssa käymään, sillä messingistä pidän kovasti, kun taas kromattu teräs ei nappaa yhtään. Tällä hetkellä se tuntuu liian kylmältä ja kalsealta. Usein mieli alkaa kuitenkin muuttumaan, jos jotain näkee tarpeeksi paljon ja tarpeeksi mielenkiintoisissa yhteyksissä… Innolla siis odotan, tuleeko kromattu teräs löytämään tiensä meidän kotiimme tai edes suosikkilistalleni!

Toinen asia, jota makustelen ja johon en usko tykästyväni, on rottinki. Jään siis odottamaan senkin mahdollista sijoittumista kotiimme…

Miltäs näyttää teidän silmissänne tämä uusi mallisto? Mikä mallistossa kiinnostaa eniten? :)

(Kuvat Ikea Press.)

Comments

 1. 11.2.2017 / 14:22

  On niiiin mun makuuni, varsinkin tuo vaalea puu! <3 Innolla odotan, että pääsisin tekemään lähempää tuttavuutta näiden kanssa. Sopisi muuten aika kivasti meidän rantasaunalle :)

  • 12.2.2017 / 11:22

   Minua kiinnostaa eniten juurikin tuo saarni, että mitä kaikkea siitä tulee myyntiin. Se on tosi kaunista vaaleaa puuta!

 2. Saparo
  13.2.2017 / 21:46

  Tuo puinen tarjotin ja punen leipäkori kiinnostaisivat!
  Mulla meni myös aikoinaan aivan totaalisen yli se sinisen värin innostus omassa kodissani, niin uskallan väittää ettei sitä tulla meillä enää koskaan näkemään missään muodossa :D tosin, niin mä luulin puunväreistäkin ja nyt vaalea puu on alkanut kiinnostaa ja rantautua meille. Mutta siihen ei oo koskaan tullu yliannostusta niin ehkä sen sulattaa siks paremmin kuin sinisen :D

  • Saparo
   13.2.2017 / 21:46

   *puinen leipäkori

  • 14.2.2017 / 10:38

   Iskin silmäni ihan samoihin juttuihin!
   Vaalea puu on kyllä tosi kaunis elementti sisustuksessa, jos sitä on kivan hillitysti. Tuo ihanaa lämpöä kotiin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.