Viikon ensimmäinen työpäivä

 

Alkuviikon terkut työhuoneelta – viikon ensimmäinen työpäivä meneillään! Aivan mahtava auringonpaiste on hemmotellut ainakin meitä täälläpäin asuvia koko aamupäivän. Tällaisen pimeän kauden jälkeen sen taas huomaa, kuinka huikean suuri vaikutus sillä mielialaan onkaan ja miten se motivoi!

Meidän perheessämme alkoi tänään hieman erilainen viikko. Tällä viikolla sekä minulla että miehellä on paljon töitä ja vapaa-aikaa tuskin tullaan näkemään (paitsi iltayhdeksän jälkeen). Niinpä hyvä aikataulutus on kaiken a ja o! Kauppareissupäivien etukäteissuunnittelua, samoin viikon ruokalistan. Nämä kun ovat viime viikkoina olleet hieman retuperällä, vailla sen suurempia suunnitelmia.

Poika jäi aamusella mummolaan ja minä palasin kotiin työpöytäni ääreen. Monenlaista projektia suunnitteilla ja mieli innostunut! Kesken päivän vietin pienen rentoutus- ja inspiraatiohetken ruokapöydän ääressä, samalla viikonlopun ostoksiani ihastellen! Päätin viikonloppuna viimein kotiuttaa muutamia kokkolalaisen Gedigon tuotteita; olen ihastellut näitä kauniita nahkatuotteita jo pitempään ja vieläkin jäi vaikka ja mitä ostoslistalle :P. Aloitin nyt kuitenkin kuumajuomamukeista, lasinalusista sekä tuollaisesta ns. remmistä, joka pääsi meillä nyt alkuun uusimpia lehtiä säilömään. Tuollainen vaalea nahka (joka ajan myötä ihanasti patinoituu) ihastuttaa nyt kovasti, samoin vaaleankeltaiset tulppaanit ♥.

Tilasin jo jokin aika sitten Tikkurilan Color Now 2017 -lehden ja nyt ehdin sitäkin kunnolla selailemaan. Upeita ja inspiroivia sävyjä, joista ajattelin ammentaa inspistä myös MioSa. designin kevät-/kesäuutuuksiin!

Ehdin tuossa samalla hieman mietiskelemään ja makustelemaan, mitä hankkisin itselleni syntymäpäivälahjaksi… Ensi kuussa mittariin pyörähtää 35, joten siinä on hyvä syy hankkia itselleni jokin pysyvä muisto! Eräs upea taulu kummittelee mielessäni (on kummitellut siellä jo kolme vuotta…) ja pystyin jo hyvin kuvittelemaan sen olohuoneemme seinälle tuota cappuccinoa hörppiessäni… ♥

No mutta, näistä haaveiluista vielä hetkeksi työn pariin – työpäivä ei ole vielä ohitse! Miten teidän maanantainne on sujunut?

Comments

  1. 13.2.2017 / 18:55

    Kauniita nuo nahkaiset tuotteet ja kiva, että on ihan Suomessa valmistettuja. Käsityöläisyys kunniaan! Suvussani on paljon pienyrittäjyyttä ja itsekin työn puolesta pyörin yrittäjyyden asioissa. Laitoin blogiini arvontaa sunnuntaina, jos Marimekon Unikko kiinnostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.