Ystävänpäivän tarjous

 

Aurinkoista Ystävänpäivää!

Ystävänpäivän kunniaksi ajattelin laittaa pienen tarjouksen voimaan:

Tänään 14.2. tehdyt tilaukset, joiden arvo ylittää 10 euroa, toimitetaan perille toimituskuluitta. Tilauksen voi tehdä joko MioSa. designin Facebook-sivun yksityisviestien tai sähköpostin allyouneediswhite@hotmail.com kautta. Maksutapana tilisiirto.

Nytpäs teenkin niin villisti, että hurautan herkullisen cappuccinon tähän viereeni jo nyt ja uppoudun töiden pariin vasta sitten! Kuten eilen mainitsin, on täällä meneillään hyvin työntäyteinen viikko. Tämän vuoksi blogissakin saattaa olla hieman normaalia hiljaisempaa. Postausideat ovat kuitenkin jo mielessäni, odotan vain sopivaa rakoa, jolloin ehdin keskeytyksettä kirjoittelemaan. Suunnitelmissa on kirjoitella ainakin pojan kuulumisia (teidän kysymystenne pohjalta) ja olohuoneestakin on jonkinmoista kuvasatoa tuloillaan.

Ihanaa Ystävänpäivää ja KIITOS, että olette siellä edelleen ♥♥♥.

Comments

  1. Marja
    14.2.2017 / 11:54

    Hei Satu, kilpipiileaa löytyy just nyt Plantagenista, ellet jo ole saanut tieto .

    • 14.2.2017 / 13:54

      Voi kiitos, että muistit mua Marja! Harmi vain, että täälläpäin ei ole Plantagenia… Viikonloppuna kuitenkin aikomuksena löytää tämä naapurikaupungista ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.