Tämän aamun inspiraatiokuvat

 

Ihanaa perjantaihuomenta! 

Tänään on vuorossa muutamia lainattuja sisustuskuvia, joihin tykästyin – toivottavasti tekin! Tämän kodin tyyli on aika erilainen kuin omassa kodissani, mutta on aina ihanan virkistävää katsella ja ihastella erilaisia sisustuksia, omastakin tyylistä poikkeavia. Tällaiset inspiraatiokuvat potkaisevat päivän mukavasti käyntiin!

Ihastelin ennen kaikkea tämän kodin valoisuutta ja valkoisuutta. Sitä, miten kauniin yksityiskohdan ruokaryhmän valaisin kokonaisuuteen tuo. Tässä asunnossa kiva ominaisuus on myös se, miten keittiöstä näkee läpi koko asunnon aina olohuoneen kautta makuuhuoneeseen asti:

Olohuoneen vierestä löytyy vielä pieni työhuonekin lasiovien takaa, jonka seinällä oleva hauska peilirykelmä tuo lisää valoa muuten hieman pimeämmäksi jäävään tilaan:

Näiden kuvien myötä toivottelen teille kivaa viikonloppua!

P.S. Seuraavassa postauksessani on luvassa niitä olohuonekuvia, joista jokunen postaus takaperin mainitsin! :)

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.