Syntymäpäiväni mietteet

 

Moikat! Ensimmäistä kertaa kolmevitosena! Näin seitsemän tunnin makustelun jälkeen tämä ikä tuntuu ihan coolilta! Mies täyttää kesällä 38, joka tuntuu jo jotenkin niiiin pappaiältä… Onneksi hän menee aina kolme vuotta edellä, niin näen, kuinka siinä käy :D.

Todellisuudessahan vanheneminen ei tunnu mielessä juuri miltään/mitenkään. Jos parikymppisenä kolmenkympin lähestyminen tuntui kirpaisevalta, niin neljänkympin lähestyminen se vasta tuntuukin! Mutta olen ihan varma, että siinä käy samoin kuin täytettyäni kolmekymmentä: ei sitä edes huomannut, saati tuntenut! Päivässä vanhetaan vain yhden päivän verran eikä tästä suinkaan suoraan nelikymppiseksi hypätä – eiköhän se syy ole siis tuossa :).

Lauantaina synttärikahvittelemme perheen kesken, mutta tänään ajattelin tehdä jotain pientä spesiaalia myöskin; nyt kun se oikea syntymäpäiväni kerran on! Hain kaupasta kimpun eri värisiä tulppaaneja, uusimman Dekon ja riisisuklaata. Päätin, että kun olen saanut päivän työt tehtyä, pidän pienen lepohetken ennen pojan hakemista päiväkodista. Illalla ajattelin vielä pulahtaa poreisiin, joka on omassa arjessani luksusta parhaimmillaan ♥.

Maaliskuun Dekon kansi on upean sinisen sävyinen ja se kiinnittikin lehtihyllyllä huomioni sen vuoksi ensimmäisenä!
Olen miettinyt viime aikoina, mitä ostaisin itselleni syntymäpäivälahjaksi, mutta en ole keksinyt mitään! Eräs maalaus oli mielessäni, mutta jätin sen vieläkin muhimaan. Olisihan se ollut kiva ostaa jokin pysyvä muisto tästä päivästä, mutta jos ei tule mieleen mitään niin onko pakko :D. Voihan sen ostaa myöhemminkin, jättää tämän kortin takataskuun ikään kuin myöhempää käyttöä odottelemaan… Mitä te olette ostaneet itsellenne/saaneet 35-vuotislahjaksi?

Eilen mieleeni tuli sellainen asia, että tietävätköhän kampaajat, kotisiivoojat, kosmetologit ja hierojat kuinka arvokasta työtä tekevät ja kuinka suuresti asiakkaidensa arkea piristävät! He tekevät ainakin omasta arjestani aavistuksen parempaa ja laadukkaampaa; näiden kyseisten palveluiden käyttäminen piristää hurjasti mielialaa! Eilen meillä kävi kotisiivooja, illalla kävin pitkästä aikaa hierojalla ja viime viikolla kävin kampaajalla. Hiukseni lyhenivät mittaan, jossa ovat olleet viimeksi kuudennella luokalla (kiitos ihana ystäväiseni muistutuksesta :D ♥). Kosmetologilla kävin viimeksi tammikuun lopussa ja seuraavaksi olisikin taas kasvohoidolle tarvetta!

Mutta nyt tuon riisisuklaan kimppuun, ennen kuin se katoaa erääseen pienempään suuhun! Sanoin pojalle aamulla, että koska nyt on syntymäpäiväni, niin laulatko äitille onnittelulaulun, johon hän tuumasi, että isi laulaa :D. Että sitä tässä jännityksellä odottaen… Ja hei, mun täytyisi kuulemma tänään päättää mitä kakkua mies lauantaiksi leipoo, joten vinkkejä?! En keksi tätäkään :D.

Comments

 1. Anna
  9.3.2017 / 15:56

  Onnittelut syntymäpäivän johdosta! Minä ostin 35-vuotislahjaksi itselleni matkan, kiertelimme Ranskan Rivieralla viikon verran, kyseisen päivän vietin Cannesissa. Mukavat muistot jäi. Päätinkin, että aina kun tulee 5 vuotta ikää lisää, pyrin viettämään syntymäpäivän matkoilla. Toki vuosittain matkustan muutenkin. Reilun kolmen vuoden päästä tulee 40 mittariin, silloin pitää keksiä joku spesiaali matkakohde – ja ystävät tietysti mukaan :)

  • 13.3.2017 / 18:36

   Kiitos paljon, Anna! Kuulostaa kivalta syntymäpäivältä tuollainenkin! :)
   Tässähän voisikin alkaa jo miettimään, mitä ostaisin itselleni 40-vuotislahjaksi :D. Varmastikin jotain kotiin, jotta siitä on iloa joka päivä. Kun nyt jo suunnittelee ja miettii, ehtii hyvin säästämään isommankin potin ;).

 2. moonangel
  9.3.2017 / 17:22

  Hyvää syntymäpäivää! :)

 3. tiitu
  9.3.2017 / 18:50

  Onnea synttärisakarille!! Itse täytän viikon päästä vuosia,36tulee täyteen,luulin itse,että 37!! Onneksi kaveri muistutti,että oon vasta kolmevitonen Ihan hyvä ikä siis,ei tunnu missään muutama vuosi sinne tänne Suunnittelin Fazerina juustokakkua ensi viikonlopuksi,jossain oli ohje. Ja voileipäkakkua,jonka päälle semmoinen ”kukkakimppu” kasviksista,näytti kauniilta jossain kuvassa. Kivaa loppuviikkoa,tiitu

 4. Marika
  9.3.2017 / 19:24

  Paljon onnea tätäkin kautta :) Hyvä idea hankkia itselleen lahja, tulee ainakin mieleinen ;) Itse täytän ensi vuonna 40. Odotan sitä oikeastaan innolla, koska ajattelin pitää silloin kunnon bileet. Kolmekymppisiä en juhlistanut mitenkään ja se on jäänyt vähän harmittamaan.

  Uteliaisuuteni heräsi, mihin asti hiuksesi nyt yltävät?

  • 13.3.2017 / 18:40

   Kiitos Marika! ♥
   Sinulla onkin kivasti kesällä synttärit, silloin on mukava järjestää juhlia. Hiukset on tosiaan vain pikkuisen hartioiden alapuolelle :)

 5. 10.3.2017 / 08:40

  Onnittelut vähän myöhässä!:) niin se vuosi taas vierähti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.