Naistenpäivän toivotuksia ja tarjouksia

 

Naistenpäivän tervehdys lumipyryn keskeltä! Maaliskuuta elellään ja tämä on kuukausi, jolloin itse täytän 35 (huomenna!) ja yritykseni MioSa. design täyttää vuoden (ensi viikolla!)! Tämän jälkimmäisen syntymäpäivän vuoksi yritykseni tulee tässä kuussa olemaan ehkä normaalia enemmän esillä myös blogissani. On luvassa mm. erilaisia kivoja juttuja ja tarjouksia yksivuotissynttäreiden kunniaksi ja tämän lisäksi ajattelin hieman raottaa tätä pienyrittäjän toimintaa täällä blogin puolellakin, jos tälle aiheelle löytyy kiinnostusta? Saa myös esittää kysymyksiä aiheen tiimoilta, jos jotain sattuu olemaan mielen päällä! :)

Mutta koska poika on päiväkodissa, tietää se sitä, että minulla on päivä täynnä töitä! Niinpä palaankin tästä tuota pikaa tilausten pariin. Ajattelin ensin kuitenkin kertoa tästä naistenpäivän tarjouksesta teillekin:

Kun tilaat tänään MioSa. designin tuotteita vähintään 10 eurolla, saat kaupan päälle kolmen puuhelmen avaimenperän! Nämä pienet naistenpäivän muistamiset sujahtavat paketteihin satunnaisessa järjestyksessä joko neutraaleissa sävyissä tai hempeissä pastelliväreissä.
Tämä tarjous on voimassa ainoastaan tänään 8.3.2017 ja koskee vain uusia tilauksia. Tilauksen tekeminen onnistuu yksityisviestillä MioSa. designin Facebook-sivuilla tai sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com. Maksutapana toimii tilisiirto.

Nyt tähän viereen kupponen kuumaa palavan tuoksukynttilän kera!

Mitä ihaninta naistenpäivää Sinullekin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.