Maitokahvin sävyiset seinät

 

Aurinkoista torstaita! Lounastauolla tuli pitkästä aikaa tehtyä pientä silmäkarkkikierrosta sisustuksen saralla. Alunperin tarkoituksena oli ottaa muutamia kuvia olohuoneestamme, mutta koska se ei onnistu syödessä ja olen tänään jo sen verran paljon kameran kanssa heilunut, niin sitten näin :D. Tykästyin tähän asuntoon tuon kauniin maitokahvin sävyn ansiosta: ihanan sävyiset seinät, jotka luovat koko sisustukselle kivan rauhallisen pohjan!

Erityisesti tämä ruokailunurkkaus näytti ihanan rauhalliselta ja lämpimältä:

Löytyypä sieltä ikkunalaudalta myöskin eräs viherkasvi, johon olen jo jokunen kuukausi sitten silmäni iskenyt… Kyseessä on tietääkseni silkkimaija. Sen hankinnan harkinta-aika on vieläkin meneillään, sillä nyt just tuntuu siltä, että meillä on vihreää jo vähän siellä sun täällä. Täytyy katsoa, miten nykyiset menestyvät ja jos hyvin käy, palkitsen itseni vielä tuolla ihanuudella! Tai jos joku kuolla kupsahtaa, niin täytyyhän sen tilalle jotain hankkia…

Valkoiset huonekalut ja keittiökalusteet erottuvat kivan raikkaina lämmintä seinää vasten. Myös lattian sävy sopii kokonaisuuteen tosi hyvin!

Täällä alkaa olla kello sen verran paljon, että on aika hakea poika päiväkodista kotiin! Vaikka töitä olisi vielä iltaan asti, niin eipä ne työt varmaan tekemällä lopu ;). Mukavaa torstaipäivää!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. 16.3.2017 / 16:47

  Ihana koti! Tykkään tosi paljon tuosta maitokahvin sävystä. Ja ruokakomerokin siellä pilkistää – sellainen olisi minusta ihana ja kätevä.

 2. PäiviR
  16.3.2017 / 18:05

  Oon tykännyt tuon sävyisistä seinistä pitkään, ja kun rakensimme kotimme niin tuota sävyä, sitä juuri oikeaa, sai etsiä pitkään. Lopulta se löytyi jonkun maalitehtaan sokkelivärikartasta :D
  Nyt on asuttu maitokahvin sävyisen keittiö-ruokailutilan kanssa jo kohta 8 vuotta, ja vieläkin tykätään! Tosin muut pinnat, kiiltävän valkoisia yläkaappeja lukuunottamatta, on tummat.

  • 16.3.2017 / 18:16

   Minäkin tykkäsin joskus reilut kymmenen vuotta sitten tosi paljon! Sitten tuli muutaman vuoden tauko ja nyt parin viimeisen vuoden aikana olen huomannut taas tykkääväni!
   Heh, meidän sokkeli taas sävytettiin jonkin kattopeltifirman värikartasta :D.
   Satutko muuten muistamaan sitä teidän maitokahvin sävyn koodia? Ihan vaan, jos joskus itse metsästän vastaavaa… :P

   • PäiviR
    30.3.2017 / 21:34

    Hups, enpäs oo muistanut vastailla tähän.
    Se on Tikkurilan Kaunis Talo Yki sokkelimaalin sävykartasta, koodi on 562X C/2
    Testailimme keittiön seinään monta eri sävyä ja tutkailimme niitä eri valo-olosuhteissa. Suurin osa taittoi liikaa punaiseen, osa oli liian tunkkaisia, mutta tämän kanssa tärppäsi :) Tuo sävyte laitettiin sitten muistaakseni puolihimmeään Luja pintamaaliin.
    Jännä joskus tutkailla niitä värikokeiluja, jotka jäi jääkaapin ja pakastimen + kaapiston taakse piiloon :D

    • 31.3.2017 / 11:47

     Eipä mitään! Juuri sen oikean sävyn löytäminen on kyllä usein aika haasteellista ja vaatii useita testauksia :)

 3. Kotoisin Kouvolasta
  16.3.2017 / 19:31

  Kyllä tuntuu niin mukavalta nähdä taas värejä ja persoonallisia koteja pitkän valkoisen kauden jälkeen…

  • 16.3.2017 / 19:57

   Tästä kommentista saa sellaisen kuvan, niin kuin valkoiset kodit eivät olisi persoonallisia :D. Mitä persoonallista sinun mielestäsi oli tässä kyseisessä kodissa? Olisi mielenkiintoista kuulla :)

 4. 16.3.2017 / 22:34

  vaikka väri ei ehkä ole omaan makuuni se jonka valitsisin, tykkään tavasta jolla sitä on käytetty kautta asunnon. Usein värilliset seinät ovat ns. tehosteseiniä, eli yksittäisinä pintoina, mutta tämä oli tosi kodikas kun oli kaikki seinät :-)

 5. 16.3.2017 / 22:47

  Ruskeatkin seinät ovat kauniit, kun on tarpeeksi valkoista ympärillä. Tietysti pitää vielä saada myös sävy kohdalleen :)

 6. 17.3.2017 / 11:11

  Ja niin se ruskea taas miellyttää silmää :D On tämä niin hauskaa, miten värit ja trendit kiertävät. Pari vuotta sitten kukaan ei halunnut ruskeaa. Mutta todella kaunis sävy ja voisin itsekin harkita jonnekin :)

 7. 17.3.2017 / 23:00

  Hauskaa, jos maitokahvi tulee näinkin pian takaisin! Se on kyllä mukavan lämmin sävy.. Ja hyviä pointteja muuten tuossa edellisessä kirjoituksessasi! Hatunnosto käsityöyrittäjälle!!

  • 18.3.2017 / 10:00

   Totta! Itse huomaan mieltyneeni sellaiseen hieman kylmempään hiekan sävyyn, oi että ♥
   Kiitos kivoista sanoistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.