Sunnuntaiaamun maisemia

On se jännä, kun itse odotin näitä maisemia tuossa loka-marraskuussa ja aina sai pettyä. Nyt sitä sitten olisi tarjolla, mutta ei näistä kyllä enää tässä huhtikuun puolivälin paikkeilla osaa nauttia… Vai mites teillä, hiveleekö silmiä nämä kauniin valkoiset ja lumiset metsämaisemat?

Suorastaan järkytyin, kun sipsuttelin aamulla pojan kanssa olohuoneeseen ja näin sellaisia täydellisen isoja lumihiutaleita putoilevan hiljalleen maahan! Oi ei, ei enää lisää lunta, kiitos. Vietimme tänä viikonloppuna minilomaa Oulussa ja pääsin jo niin vahvaan kevätfiilikseen lämpimien auringonsäteiden myötä, että tämä tuntuu melkoiselta takapakilta. Kurkkasin seuraavan viikon sääennustetta eikä se lupaillut tänne auringon pilkahdustakaan. Mitä tässä nyt pitäisi tehdä – alkaa odottamaan joulua? :D

Ennen kuin mies lähtee harrastuksiinsa, taidan uppoutua hetkiseksi Emmerdalen maailmaan ja katsella sen tarjoamia ihanan vehreitä maisemia kesästä haaveillen. Mieltä piristää kuitenkin näkymättömän auringon tavoin tälle päivälle sovitut leikkitreffit! Niin ja pajunkissat, jotka jo maljakossa odottavat ja jotka ajattelimme koristella viikolla, jos emme enää tänään illemmalla ehdi. Omiin oksiini, jotka jäävät kotiamme koristamaan, keksin erään uuden koristeluidean, jota olisi aikomus testata.

Täällähän pääsiäistrullit kiertävät vasta ensi lauantaina. Poika oli vuosi sitten ensimmäistä kertaa trullina ja kivaa oli – myös meillä vanhemmilla. Ihanaa, että pääsiäinen pyhineen ja kivoine perinteineen on jo nurkan takana! Meille on viime aikoina päätynytkin maailman suloisimpia pääsiäiskoristeita, jotka ovat paraatipaikalla kodissamme. Meinaa itku päästä, kun katse osuu niihin; niin suloisia ja hellyyttäviä ovat. Kuvia niistä ja juttua poikamme päiväkotiarjesta tulossa ensi viikon aikana!

Mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.